Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaaaaa

Maturzysci!!!!

Polecane posty

Gość karolinaaaaaa

Czysa tu jacys matutzrzysci?? Boicie sie?Jeszcze tylko 2 tygodnie i wszystko bedzie jasne....zacznie sie;p A jak tam nauka ile czasu na nauke?? Uczycie sie codzieniie ??

Gość gilez nosa
a Ty dlaczego nie w szkole ? Wagarujemy tak ?

Gość karolinaaaaaa
nie ma juz sensu chodzic i tak na lekcjach sie nic nie robi:) Pozatym przeziebilam sie a musze sie do piatku-zakonczenia szkoly wyleczyc!!

Ja jak pisalem mature w zeszlym roku nie stresowalem sie. No moze troche w chwili rozdawania arkuszy lub przed odpowiedzia ustna ... ale to bylo chwilowe bo gdy czytalem pytania bylem pewny ze matura bedzie zdana :P Jak uczylas sie cos przez 3 lata w liceum na pewno zdasz mature :P Rob sobie przerwy w nauce. Zrelaksuj się, wyjdz do baru ze znajomymi ... nie ucz sie caly czas bo zwarjujuesz :P

Gość karolinaaaaaa
a ile tak mniej wiecej poswiecales czasu na nauke??

Nie zaczełam sie jeszcze uczyć. zdaje polski , ang,. wos - podstawa. gegra- rozsz. najbardizje wkurza mnei neisprawiedliwosc jesli chodzi o oceny na koniec roku. Dupoliziara z mojej klasy oczywiscie pasek bo sie wyprosiła i jej poprawili z 4 przedmiotów wyżej oceny. ja mam 4,6 ale i też honor. Nikogo nei bede sie prosić. mam satysfakcje z umiejętności. Pozdrawiam:)

Gość karolinaaaaaa
oj to chyba wszedzie takie lisuztwo i niesprawiedliwosc;/ u mnie tez!!

No u mnie to bylo tak, ze przystapilem na lajcie do matury ... Nie uczylem sie codziennie dwa dni przed kazdym zdawanym przedmiotem (mialem ich 4) uczylem sie 4-5 godziny. Dzien przed nie zagladalem do ksiazek :P tylko wychodzilem gdzies ze znajomymi. Ale u mnie byla taka sytuacja ze w 3 klasie uczylem sie na kazde zajecia systematycznie ... i to duzo mi dalo. Znam wiele osob ktore zaczely sie tak pozadnie uczyc kilka dni przed matura i wyszlo im to na zle ...

Jakże by inaczej. w dupe by weszli jakby mogli. Ja msuze w końcu zaczać cos robić bo jeszcze NIC!! prezentacji nie zaczełam sie uczyć. A jak próbne poszły? u mnie średnioi Wos- 60%, polski 62% angol - pisemny 84% ustny 100% nie wiem boje sie trochę że sie zestresuje i wkopie sie z tą maturą :(

Gość maturrka
ja tez sie nie zaczelam uczyc ja zdaje polski , niemiecki i geografie :P niemieckiego sie wogole nie boje a do kiedy trzeba oddac plan ramowy czy cos takiego

Gość karolinaaaaaa
oj probne to strasznie cienko ale uczycie sie w taki spsob ze z ksiazek,zeszytow czy rozwiazujecie testy;/ bo ja probowalam testy ale nie wychodzilo mi to a zdaje z gery;/ i nie wiem jakim sposobem mam sie uczyc;/

ja sie nie zaczelam uczyc i chyba nie zaczne-chociaz dobrze byloby miec napisana prezentacje z polskiego-moze w ta sobote mi sie uda ja zaczac :P zdaje majce i ang z probnej mialam majca-85%,anglik-80% wiec mzoe nie bedzie tak zle...

Ja mam repetytoria z operonu i pestyz każdego przedmiotu. ale nei ruszone ;/ takze sprzedam :D cos chce zaczać powtarzać z repetytoriów a operonowskie sa naprawde super. nei spotkałam sie jeszcze z tak dobrymi ksiazkami. a z angielskiego to ucze sie już 3 lata w prywatnej szkole takze bez obaw :)

Gość karolinaaaaaa
a ksiai przegladacie?? Bo ja wlasnie nie wiem...calych ksiazek na pamiec z gery sie nie wykuje;p wiec musze cos zaczac robic porzadnego ale nie wiem:(

tu sa rozne testy moze wam pomoga www.testwiedzy.pl z roznych przediomotow epok

Ja ksiązek nei przeglądam bo nei bardzo mam. Pokupiłam na pcozatku roku te repetytoria i korzystałam tylko z tego :) a lektury to powtarzać bede na www.ostatnidzownek.pl jak ktoś nie zna strony to goraco polecam :)

a dzieki :)-od tycj 2 -ch przedmiotow mam akurat super nauczycieli,reszt ajest do kitu ale reszty nie zdaje, operonu mam podreczniki do majcy i faktycznie sa dobre ale ten polski trzeba by zrobic....:o

Ja ide troche odpoczać bo chora jestem :( a później może sie wezmę... jak mi sie nie chce!!!!!!! ;( strasznie, nigdy nie myslałam że majac 2 tyg do matury nie bede robić kompletnie nic!! :( to straszne, jestem dziwna! Pozdrawiam serdecznie , obiecuje jeszcze tu zajrzeć:)

Gość hehe ja tez sie jeszcze
nie zaczęłam uczyć,chyba zacznę na historie i WOS 5 maja :D Zbieram sie żeby zacząć prezentację,ale tak mi sie nie chce....

Gość karolinaaaaaa
prezentacji na polak sie juz ucze;p umiem 2,5 strony tak mniej wiecej: hehe ale z gery sie tak boje ze szok mam nasrane w gaciach;pi nie mam pojecia jak mam sie uczyc:(

Gość hehe ja tez sie jeszcze
Ja sie boje historii.Nie umiem kompletnie nic,ale i tak nie mam motywacji do nauki,strasznie jestem leniwa.Niby jak nie zdam nic sie nie stanie,ale chciałabym zdać...

Gość karolinaaaaaa
a ja musze zdac!!!! Mam plany i wiem ze jak dnam to...tajemnica;p ale nie chce mi sie uczyc i nie wiem jak;p