Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gieniaa

Jaki najgłupszy tekst słyszeliscie od szefa?

Polecane posty

Gość a jak sie nudzimy
to kazdy odbierajac telefony wymysla dziwne imiona i akcenty

Gość mój szef pytając się o
moje studia podyplomowe mówi: Kiedy Panią z nich wywalą ? To jak mu odpowiedziałam, że już nie zdążą w zasadzie, bo zostały tylko 3 zjazdy. To mi odpowiedział Ale niech Pani powie, że chociaz najgorsza jest na roku. To ja mu na to, że sa gorsi. Więc on dalej ciągnie - ale dwie osoby prawda ? Na to ja w odwecie mu powiedziałam, że dwie to może nie, ale jedna na pewno :) Natępne pytanie mojego szefa - popatrzył na moją rękę, na której jest obrączka i pyta się. Pani Katarzyno Pani wyszła za mąż ? Na co ja- tak szefie 2 lata temu :)

Odbierając tel.-zamiast "ubezpieczenia,sucham"...kiedys rzekło mi się;"uzasadnienia,słucham"

Gość nie szefa ale moj...
to w sumie moja gafa, a nie tekst szefa, ale do dzis sie z tego smiejemy juz dosc dawno temu, pierwszy dzien w nowej pracy, czekam na bezposredniego przelozonego na korytarzu (nie ze spoznial sie, ale zatrzymaly go wazne sprawy, jak to sie mowi :D ) no i idzie taki facio, na oko pare lat starszy, ale smiesznie ubrany no to ja uderzam w gadke, wypytuje co i jak, przedstawiam sie z imienia, on mi fajnie sie rozmawia, az ja zaczynam sypac zartami, ze przydam sie w firmie, bo cos organizacja widze tu kuleje itp az w koncu koles mowi ze mnie zaprowadzi i powie co i jak :o tak poznalem mojego nowego szefa najlepsze jest to ze w dziale nikt do niego po imieniu nie mowil, oprocz tego nowego - mnie :D a koles byl taki ze potrafil ludzi do parteru kilkoma slowami sprowadzic, wszyscy pod nim jak w zegarku chodzili no a do mnie ludzie ostroznie podchodzili... czy ja jakis znajomy czy co, ze z szefem od pierwszego dnia na ty i jeszcze pogawedki jak ze starym znajomym ucinam :o :D

Gość u kogo wy pracujecie
Mialam roznych szefów,ale takich kretynow to w zyciu nie spotkalam,a moze szkoda;)

Czasem to jedyny wspomagacz,aby nie sypnąć takiemu szefowi,bo jak cie na łopatki rozłozy jakimś tekstem,to jakos leci czas w pracy.

Znajdzie sie ktos jeszcze?No dalej-pewnie wasi szefowie nie są ideałami ;-)

Gość nu nu nu
geniu a moze Ty cos zacytuj? bo ja to nie moge bo jak sobie pomysle o tym gosciu i tych jego adoratorkach to bym od razu k...ami rzucala z przeproszeniem. ...zaluje zreszta, ze nie zrobilma tego pracujac w tamtej pracy... nie trzeba bylo tlumic emocji tylko walnac taka wiazanka i od razu zmienic prace, chyba lepiej bym sie wtedy czula niz teraz choc juz tam iles czasu nie pracuje

Gość nu nu nu
"gieniu"...przepraszam za przekrecenie imienia

nu nu:ja nie rzuciłam wiązanki ,ale mój ówczesny chłopak zaznaczył,ze jedno krzywe spojrzenie,albo tekst z podtekstem ;-),to kanałami bedzie chodził do tej swojej pracy :-))

Gość a mój szef
kiedyś sypnął mi takim tekstem: Aniu, musisz mnie nauczyć tego co robisz, bo wiesz .. nikt ci nie obiecywał, że zawsze będziesz tutaj pracować .... Gdy mi to powiedział, to w duchu sobie powiedziałam: ..a taaaaki hooj.... Nadmienię, że jesteśmy rówieśnikami, razem studiowaliśmy, kiedyś odwiedzaliśmy się ze współmałżonkami i naszymi dziećmi. On pewnego dnia awansował i mu palma odbiła. :O

Gość mój to był numer
pożalił mi sie, że przegrał w karty w ncnym klubie w ciągu 1 godziny 1000 zł, a ja u niego pracowała za 650 zł brutto ze wszystkimi sobotami. Myślałam, że napluje mu w twarz, bo dla mnei nawet 100 zł podwyżki nie miał i ciągle płakał ile to na mnie na ZUS wydaje. ZenadA. Całe szczęscie już nie mam doczynienia z polskimi -pseudobiznesmenami z Polski.

"A opłaca ci się do domu w ogóle dzisiaj wracać ?" Zapytał szef gdy okazało się, że w ramach pilnej sprawy (jak twierdził "na wczoraj") musiałem zostać po godzianch.

Gość moj szef na rozmowie o
prace (to byla druga rozmowa, pierwsza byla z menadzerem biura), wszedl do pokoju w ktorym byla rozmowa, spojrzal na mnie i mowi ze zdziwieniem: Ojej myslalem z ty jestes "duza" (w domysle gruba) kobieta, a ty taka szczupla :D :D :D

Gość fdf
"zly humor prosze zostawiac w domu"

Gość fdf
a do pedagozki szkolnej ktora ciagle tylko krzycz mowi: " a co ona tak sie drze jakby miala gowno w kieszeni" :-)

miałem szef a tylko w wojsku mjr Sidora, który mawiał: lepiej by twój ojciec chuuja w ścianę wbił, niż w twoją matkę, byłby hak do powieszenia czapki, a nie ty ofermo zajeebana. Tekst autentyczny, no może przecinki....

Gość dagmarka31
W firmie był ogłoszony konkurs na stanowisko kierownicze. Pracowałam w tym dziale, dobrze mi szło, znałam bieżące problemy i potrzeby, tak więc uważałam, że nadaję się i złożyłam ofertę. Jak przyszłam do szefa na rozmowę kwalifikacyjną, to zdziwiony, jak mnie zobaczył, powiedział \"A to Pani startuje?\" :o. Myślałam, że rzucę w nim czymś. Pracuję już tyle czasu tam, a on dalej nie kojarzy mnie z imienia i nazwiska. Konkursu oczywiście nie wygrałam. Wolał przyjąć kogoś zupełnie zielonego, ale w końcu jego znajoma, więc....... Żal.peel

No dobra-nie wierzę,że wasi szefowie tacy ogarnieci i poukładani...;-))

szef przez okno do kierowy któy męczy się z wpakowaniem do transita olbrzymiego koła - co sie tak z tym pierdolisz kurwa mac! - szefie nie miesci sie, co teraz? - jak sie kurwa nie miesci! -no zwyczajnie szefie, nie wejdzie, nie ma szans, we trzech probowalismy to wsadzic, nie ma opcji - to se kurwa to na kolana poloz ale ma byc dowiezione na 15 do czestochowy [ jeb oknem ]

Gość salamandra plamista
moj szef na szczescie siedzi teraz w NY i rozwija tam interes, wiec cala firma odpoczywa od niego. ale pod koniec zeszlego roku na Mikolajki dal wszystkim dziewczynom z biura bony... do sklepu z ekskluzywna bielizna! co za palant!

Gość yoko ono
Duży biurowiec, na każdym piętrze kibel damski męski. Mój szef wchodząc rano do biura: Sz: - ktoś ukradł deskę klozetową w męskiej toalecie i nie mam jak zrobic kupy. Niech pani coś wymysli. Ja: - yyyyyyy..... zatkało mnie chociaż w myślach miałam rozwiązanie p.t. Sraj w gacie...?