Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparatka.......

plastry odchudzajace????????????

Polecane posty

Gość aparatka.......

moze ktos uzywal?? jaka one maja zasade dziania i czy w ogole dzialaja?:)

Gość jeje
dzialaja.moja mama je stosuje,ja tez juz je sobie zamowilam.mama schudla(brzuch,uda)nie chce sie po nich slodkiego jesc.w ogole je sie mniej.do plastrow zalaczona jest dieta,ale taka sensowna.na allegro taniej(apteka ok 45 zl)

Gość aparatka.......
a duzo musiala schudnac twoja mama?? chcialam kupic je dla swojej , tylko ze ona musi zrzucic sporo i tutaj niewiele pomaga niestety:/

Gość jeje
mama przytyla po rzuceniu papierosow.sporo.ale chiala zgubic ok 10 kg. na razie idzie jej dobrze,ja o swoich efektach napisze za ok 2 tyg,bo dzis zamawialam.(a mam jdo zrzucenia tez ok 10kg)

Gość aparatka.......
mysle ze moja mame tez by 10-15 kg zadowolilo;)

Gość jeje
warto sprobowac wszystkiego,ja kiedys tylko diecie i bieganiu schudlamm 10 kg,teraz jakos nie moge sie zebrac.a zostal mi brzuch po ciazy,taka opon(k)a :) zachowam sobie ten temat i dam znac za jakis czas.stronke do plastrow podalam na dietach:) tam gdzie prosilas.pozdrawiam.pa (nie chce za czesto podawac linka bo sobie ludzie pomysla ze to ja sprzedaje :D )

Gość aparatka.......
ok , ja tez temat zachowam i czekam na twoje opinie;) pozdrawiam:)

Gość jeje
tak jak obiecalam -jestem.plastry naklejam ósmy dzien-od pierwszego dnia naklejania nie jem slodkiego,smazonego,potraw mącznych.nie mam na to ochoty!!!,a w ciagu tych dni mialam 3 imprezy gdzie byly obiadki,ciasta itp. cwicze co wieczor brzuszki itp.i widze zmiany :D waga spadla o 3kg(przez tydzien) no i te moje brzuszysko zrobilo sie mniejsze,twardzsze..czuje sie lepiej.dzis jade do rodzicow na grila,to u nich sie zwaze.brrr az sie boje.