Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankier29

Ona mi juz nie chce zaufac. Co robic?

Polecane posty

Gość bankier29

Jestem glupi huj.Przesadzilem i to mocno, jak mielismy maly kryzys to ja durny siadlem na czat i gadalem z innymi o moja dziewczyna odkryla jak wyslalem zdjecie i chcialem niby sie umowic. Mozecie mnie wyzwac od debili ale naprawde nie mialem zamiaru z nikim sie umawiac, nie wiem co mi strzelilo do glowy, bylem zly, siadlem wieczorem i nawet po tamtych rozmowach nie wracalem do tego. Wybaczyla mi po odkryciu tego ale nie za szybko i postanowila zaufac. Mijaja jednak tygodnie od tamtego zdarzenia a jest coraz gorzej. Nic zlego nie robie, chce jej pokazac ze traktuja ja powaznie a ona sie ode mnie oddala. Malo sie odzywa, jest chlodna, czasami rozmawia ze mna jak z obca osoba. Czy to juz koniec? Zalamie sie jak odejdzie ode mnie.

może ona też weszła na czat, wysłałą zdjęcie, umówiła się, spotkała...i stwierdziła, ze traci z tobą czas:D

Gość betix
moze daj jej czasu troche wiecej. moze mysli ze nadal piszesz z innymi laskami albo ma juz moze innego kolesia na oku.

Moim zdaniem to ty jej powinienes teraz pokazac jak abrdzo ci zalezy..odwaliles..a on a teraz chce drugi raz uwierzyc ze tobie naprawde zalezy...przynajmniej po takiej akcji ja bym sie zachowala...olewalabym chlopaka...zeby teraz on mi pokazal ze jest godny mnie i moge mu zaufac....