Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szilllaa

słowo kocham

Polecane posty

Gość szilllaa

Kocham moje dzieci ale kiedy po raz setny w ciągu dnia słyszę , jak mówią że mnie kochają to mnie trafia. Zastanawiam się skąd im się to bierze. Poświęcam im sporo czasu i uwagi, nikt w domu ich nie bije, nie krzyczy na nie. Na początku to się cieszyłam ale teraz to nawet nie chce mi się odpowiadać. Tłumaczę, że też je kocham ale nie musimy non stop tego wyznawać sobie. Jak jest u Was?

ciesz się. mi syn mówi,ze mnie nie kocha, albo \" ty to mnie nawet nie kochasz\"(o mnie) :(

ciesz się. mi syn mówi,ze mnie nie kocha, albo " ty to mnie nawet nie kochasz"(o mnie) :(

Gość dokładnei ciesz się
mnie moja mamtka nigdy, przez całe 30 lat mojego życia, nie powiedziałą, że mnie kocha:(

Gość Greta z garbem
marzenna a ile ma Twoje dziecie ?

Gość lo matko to masz problem
ja mam juz 30 lat na karku i codziennie mowie to rodzicom :D Nigdy mi nie mieli tego za zle :P

Gość Ada89
widocznie dzieci widza w Tobie kogos z kogo moga brac przyklad i slowo kocham jest dla nich takim potwierdzeniem, nie odbieraj im tego.. bo kiedy juz przestana mowic do Ciebie ze Cie Kochaja to z czasem bedzie Ci tego bardzo brakowac

Gość szilllaa
zdaję sobie sprawę, że to dobrze ale dochodzą inne kwiatki (mam troje dzieci, moze to zazdrość) pytają kogo kocham najbardziej z rodziny, więc tłumaczę, że tak samo wszystkich kocham, ale i tak się często dopytują (staram się nie faworyzować dzieci), czasami jak mam dość to mówię, że najbardziej kocham teściową :)

Gość szilllaa
tzn. babcię Alę wiem, ze to dobrze i staram się nie okazywać zniecierpliwienia, ale czasami to jest ładnych kilka razy w ciągu dnia i tak dzień w dzień odpowiadam, że też je kocham ale naprawdę czasami nie chce mi się za którymś razem mówić w kółko tego samego

Gość Ada89
to jest jaknajbardziej normalne w srod dzieci ze pytaja o takie sprawy, uwazam ze to nic dziwnego i napewno nie powinnismy sie z tego powodu zloscic

Gość Ada89
teraz pytaja tylko o to kto kogo bardziej kocha:P pozniej moze byc juz tylko gorzej (czyt. duzo trudniejsze pytania moga zadawac)

Gość Greta z garbem
marzenna...myslalam, ze starszy jest. moj im starszy tym rzadziej mowi. ale nie ma co sie przejmowac nie kazdy lubi wymawiac to slowo :)

trzeba sie tylko cieszyc ze tak mówią, moj starszy syn tez calymi dniami to powtarza :) zobaczymy co bedzie za 10 lat, teraz ma 8

rety skad ja to znam;) moje dzieci, a glownie syn ciagle mowi,ze mnie kocha, malo tego wciaz sie do mnie przytula, a ja czasami zajeta pracami domowymi chodze z nim przeczepionym;) ma juz prawie 7 lat a w przedszkolu placze za mna.