Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto zna angieiiielski

czy to znaczy ze mnie nie przyjeli?

Polecane posty

If you are interested in applying for future roles please take an advantage of our job agent functionality which enables you to receive information relating to the future positions as they arise. In the meantime may we wish you every success and thank you for the interest you have shown in working for Capgemini.

ale napisali dlaczego? bo nie jestem pewna mozecie mi przytlumaczyc?

Gość asiek00
jeśli jesteś zainteresowana aplikowaniem na kolejne stanowiska prosze skorzystaj z naszej agencji pracy, ktora umozliwi Ci otrzymanie informacji dotyczacych nastepnych pozycji jesli takie sie pojawia. W miedzyczasie zyczymy sukcesow i dziekujemy za zainteresowanie praca dla Capgemini. Czyli chyba nie, oni zawsze to tak grezecznie ujmuja...;/

a to na penwo grzeczne? bo chodzi o to ze oni 3 razy do mnie dzwonili ale bylam w pociagu i nie moglam z nimi rozmawiac i boje sie ze oni potraktowali to tak jakbym ich olala

rozumiem odpowiedz ale nie cala, nie znam wszystkich slow. nie aplikowalam na stanowisko z angielskim. wiesz w ogole czym sie ta firma zajmuje? to moze najpierw sie dowiedz wrednoto a potem POMYSL a dopiero potem zadawaj pytania.

Gość wyluzuj panienko