Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikakuła19

wyrostek robaczkowy

Polecane posty

Gość kikakuła19

ej bo od 2 tygodni mam tak ze mnie brzuch boli w prawej dolnej czesci brzucha, jednak nie jest to systematyczny ból, tylko raz boli tak że się nie moge ruszać a o podniesieniu nogi to już nie ma mowy a raz nie czuje w ogóle,trwa to już dośc długo, dodam,że oddaje często mocz i wogóle fatalnie się czuje,jakbym miała tam coś w srodku co się chce wydostać jak gaż z butelki napoju gazowanego tak samo u mnie.

Gość marioll
Nie sądzę aby to był wyrostek...bo z tego co się orientuję to wyrostek rozwija się w kilka dni,a nawet często 1-2 dni,a ból jest z godziny na godzinę co raz silniejszy...

Gość kikakuła19
mój tata miał wyrostek, najpierw go bolał troche,potem mocniej,potem w ogole a potem miał operacje bo nie mógł wytrzymać z bólu

Gość marioll
a ile czasu go bolał? mnie się wydaje ze to bardziej problem z jajnikiem... bo wyrostek w ciągu dwóch tygodni juz się chyba rozleje i pójdzie odszewna...za długo

Gość kikakuła19
bolał go jakiś czas, potem miał przerwe z rok i znowu go bolał i wtedy był operowany

Gość marioll
rozumiemmm dziwne nie spotkałam się z takim przypadkiem... zawsze lekarze mi mówili,że nie ma czegoś takiego jak przewlekłe zapalenie wyrostka tylko jak boli to juz trzeba usunąć ,bo nastąpi po szybkim czasie odszewna,a najczęściej to operacja w ciągu doby ale nie wiem ,nie jestem lekarzem... jesli masz wątpliwości to idz do lekarza,a sprawdza to od razu... jeszcze jedno,przy wyrostku na ogól są wymioty lub biegunka,i jak naciskamy na ten obszar,to po uwolnieniu ucisku boli

Gość taka olaaaa
bo to pewnie gazy,pierdnij sobie porządnie to przejdzie

Gość taka olaaaa
pierdnij to pierdnij ale nie aż tak ,żeby mi monitor zadymiło,masz wydech:o

Gość kikakuła19
;|

Gość kikakuła19
może ciebie to smieszy, ale mnie nie za bardzo

Gość Sabinosss
Ja mam podobnie, tylko, że mnie boli trochę i od kilku lat, min od roku. Ale kłuje czasami, nieraz przez kilka minut, nieraz przez cały dzień. Czasem myśle sobie, to wyrostek ale za długo to trwa.

Gość a ja też
tak miałam chodziłam po lekarzach wiele lat i nikt nie wiedział aż w końcu trafiłam na mądrą lekarkę,która powiedziała ze nie jest to wyrostek tylko kolka zapisała mi spazmothen duplex i po dwuch tabletkach przeszło pózniej jeszcze jak sie powtórzyło to znowu wziełam ze dwie tabletki i już teraz spokój,a inne leki typu nospa nie pomagały

Gość sg
tylko lekarz moze to ocenic.