Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Honda Bonda

domyślam się,że mój przyjaciel coś do mnie czuje-jak go traktowac?jak rozmawiac?

Polecane posty

Gość Ju...
Może i bzdury, ale skuteczne.:D A to chyba ważniejsze. Ja nie mówię, że facet przestanie coś czuć, ale przynajmniej nie będzie tego okazywał. Tylko musisz się trzymać twardo i nie dawać mu nadziei ani przez chwilę. Co on może, jeśli Ty nie chcesz? Bo moim zdaniem nic.:D

Eyes of night -> otóż to, będę miała uraz psychiczny. :-( Klaudka ---> nigdy nie byłam w związku który by się jakoś specjalnie różniło d przyjaźni. no może raz. ale tamten "związek" nie trwał dłużej niż miesiąc bo mi się to bardzo nie podobało. nudno było. :p

Otwarcie powiedzieć, że zależy Ci na nim ale jako przyjacielu, kumplu, niczym więcej, bo nie chcesz psuć tego co do tej pory między wami itd. a on niech robi z tym, co chce

Dla kobiet słowo przyjaźń oznacza najczęściej możliwość wygadania się (godzinami), a nie sądze, że jakiś normalny facet zechciałby słuchać i słuchać i słuchać, wiedząc, że nic w zamian nie dostanie :P.I w tym sensie właśnie uważam, że taka przyjaźń jest niemożliwa. Co innego spotykać się z kobietą jak z kumplem - na piwko, pogadać itd itd

Gość jaaanka bez wianka
o matko:O