Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziekotka

czy to mozliwe??

Polecane posty

Gość Ziekotka

czesc mam 17 lat 2 lata temu poznalam chlopaka jest nam cudownie ostaynio padly pytania o slub czy ja majac 17 lat moze wziasc slub z 20 letnim chlopakiem. Jestesmy katolikami nie wspolrzylismy ze soba i chcemy zrobic to dopiero po slubie.I tu pojawia sie pytanie czy ktos moze wiem czy jest mozliwy slub w moim wieku jesli tak to pod jakimi warunkami?? Szczerze dziekuje ze rady i odpowiedzi.=]

nie za mlodzi jestescie troche !!!!czy chajtacie sie tylko dla sexu :p moim zdaniem to durnota

nie możesz, ślub w twoim wieku tylko w specjalnych okolicznościach ale po co się śpieszyć za młoda jesteś

mozesz wziac slub za zgoda rodzicow/prawnych opiekunow, w szczegolnych sytuacjach ktore wynagaja uzasadnienia, da sie to naciagnac ale po co? jestes tego pewna??

Gość Ziekotka
Nie to by byla paranoja jak bym to robila dla samego seksu.Od dawna juz sie nad tym zastanawiamy po prostu wiem czuje zo to wlasnie ten jedyny i po prostu nie chce czekac nastepnego roku az skoncze 18.

a co poza seksem da Ci slub? masz jakies plany wspolnego mieszkania, dzieci, chcecie sie usamodzielnic od rodzicow czy jak? bo sam slub rok wczesniej czy pozneij to niewiele daje :/ nie wiem ale ja jak mialm 17 lat to sie ucyzlam i bawilam na imprezach a o lsubie nie myslalam, chociaz mialam stalego chlopaka (byalm z nim 7 lat po czym wszystko sie rozpadlo w ciagu kilku dni :):):) potem poznalam mojego obecnego meza z ktorym bylismy para 3 mce zanim mi sie oswiadczyl :)

Gość Ziekotka
Tak planujemy razem zamieszkac jesli sie to nam oczywiscie uda zaczac zyc na wlasny rachudek.Ja nigdy nie lubilam chodzic na imprezy a skora mam srednia 4.9 to nie jest ze mna tak zle.Po prostu chceli bysmy zalegalizowac nasz zwiazek przed Bogiem moze to glupie ale tak mnie w domu nauczono i wychowano.Bo co do zgody rodzicow nie bylo by z tym problemu tylko pytanie czy nadzwyczajne sytuacja jest tylko wtedy gdy dziewczyna jest w ciazy i tak by wapadalo zeby wziela slub bo tak wypada czy kocha mezyczyzne z ktorym mam dziecko czy nie.Ja kocham mojego chlopaka i to jest dal mnie wystarczajacy powod.