Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochani zmartwieni/

Pomocy!!!!Nie chcemy wpadki...a może być//////

Polecane posty

Witam serdecznie kafeciarzy......wraz ze swoja dziewczyna mamy straszny (jak dla nas problem);-( a mianowicie sprawa wygląda w ten sposób że jeszcze nie straciła dziewictwa bo odłożyliśmy to na czas puźniejszy ale nie wytrzymaliśmy i spróbowaliśmy anala......skończyłem w niej.....było bez prezerwatywy i sie teraz martwimy czy może jak coś wyciekło (bo wyciekło) to czy miało to szanse ja zapłodnić...przypomnę że jest dziewica ale tak mysle czy może nie wiem ogólnie tam nie spłynelo do pochwy...proszę was poradżcie coś wypowiedzcie sie.......HELP ME:_(

Ale czy te prawdopodobieństwo zajścia w ciąże w ten sposób jest duże????????????;/ Proszę o kogoś kto sie na tym zna niech sie wypowie...

Gość gość
Co jej wyciekło? Czyżby coopka? :classic_cool: Jak tak, to trzeba było zrobić lewatywę stary 😴

Nie no proszę was nienabijajcie sie z mojego problemu.....naprawde sie tym martwie bo mamy po 18 lat a ciąża zmarnowała by życie mi i szczególnie jej a my tego nie chcemy.....;-(;-( wiem przyznam trzeba było pomyśleć o tym wcześniej;(

Gość będzie niepokalane poczęcie

pocos jej pakował w doope ? :o ale na pocieszenie powiem ci, że jeżeli dziewica to nie powinno nic z tego by nooo chyba ze panna ściemnia :classic_cool:

Gość uwielbiam wass
niepokalane poczęcie nie no zaraz padne ze smiechu, jestescie the best!!!!

Gość hush.....
przeczytałam Twój (Wasz) nick i oplułam monitor kawą

Gość SerDel
Postinor i po sprawie :) Albo RU486 i nie będzie bachora :classic_cool:

Gość zrób mu kręcenie jaj
trzeba było leżeć z duupą do góry, a nie wierzgać się jak młoda łania

Wiecie co...???Myślałem że wypowiedzi będą kulturalne albo chociaż mądre......a co do teścia to go nie zapytam bo nieżyje....tak nabijajcie sie dalej...dziękuje ;(:(:(

wiesz wydaje mi sie że to mało prawdopodobne, ale zawsze jest taka możliwość. A kiedy to było? bo mogła by wziąć te tabletki \'po\'. mmm a jaki miała dzień owulacji?

wiesz wydaje mi sie że to mało prawdopodobne, ale zawsze jest taka możliwość. A kiedy to było? bo mogła by wziąć te tabletki 'po'. mmm a jaki miała dzień owulacji?

Było to w sobote ale dopiero teraz sobie tak uświadomiliśmy o skali problemu;\ a kalendarzyka tez nie prowadzimy ale wiem że jeszcze w tym miesiącu pod koniec ma mieć okres.......Boże juz sie modlę żeby go dostała...kamień z serca;/

Gość p25
nie wytrzymaliscie i zgodzila sie zebys ja zapiął w dupke? co to za dziewczyna.. :-O

Gość raor
Jak zajdzie, to urodzi Murzynka. W końcu z dupy dziecko...

Warkocz Komety.......to nie jest smieszne naprawde prosze.....ciąża w naszej sytuacji to sie równa zmarnowana szkoła i przyszłość...;/.

Jak pod koniec miesiąca to ma właśnie płodne dni - wiem pocieszające. proponuje poczekać i sie nie stresować na zapas. Najwyżej pod koniec tyg. niech zrobi test. wiele nie zdziałacie. ale aż mnie dziwo bierze że dziewczyna dupę dała, ja bym tak nie mogła. ale jak kto lubi.

Niestety.....żałujemy tego teraz jak cholera..nie wiem co robić....już mnie deprecha bierze powoli :-( już mam myśli o skrobance nawet.........

nawiasem mam 19 lat i nawet jakbym zaszła w ciąże to bym nie uznała ze to zmarnowałoby mi życie. Jak sie ciąży boicie, to sie nie bierzcie za seks tylko się uczcie

OK. Ale poważnie tez ci odpowiedziałam, że na 90% nic z tego nie będzie o ile jest faktycznie dziewica, a plemniki nie dostały się do środka, np za pomoca ręki, nie wspomne już o twoim fiucie którego podobno tam nie wkładałes. natomiast jeżeli nie jest dziewica, a bawiliście sie potem jeszcze paluszkami to takie prawdopodobieństwo istniej. Idz do apteki, kup test ciązowy i mozesz to juz sprawdzi Zyczę wyniku ujemnego :) 🖐️ I nie bawcie sie tak więcej bez zabespieczen !

Dlatego włąsnie wyszło w anala......boimy sie strasznie i nie zdawaliśmy sobie sprawy że tez bardzo niebespieczne bylo nasze zachowanie.....ale człowiek jest młody i głupi;/ a w chwilach miłosnego "uniesienia" dochodzi właśnie do takich głupot których sie strasznie żałuje