Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochani zmartwieni/

Pomocy!!!!Nie chcemy wpadki...a może być//////

Polecane posty

A jeszcze zapytam was..jeśli to sie działo w sobote to test ciążowy wykaże już 100% wynik??????

Dziękuje wam wszystkim za wypowiedzi.......jutro kupie test i w środe u niej będe to sprawdzimy......Boże żeby był ujemny;( Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam.......

Gość nie ma to tamto*
masz zaporę w pochwie, takiego firefoksa, czyli hymen, a plemniki ogólnie są durne jak każdy chłop i nie wlezą

młody i gupi? jestem rok od ciebie starsza, ale jakoś nie byłam taka głupia. wasz problem. mmm a test to najlepiej pre-test. Pokazuje wynik od 6 dnia zapłodnienia, Ale najlepiej zrobić tak po 10 dniach bo do tych 6 dni trza dodać okres zapładniania komórki jajowej:) a własnie bawiliście sie po tym jeszcze paluszkami? czy pod prysznic?

Warkocz Komety- jakim cudem po 3 dniach test wykaże teraz czy doszło do zapłodnienia? bo w sobotę to robili z tego co pamiętam więc jest to fizycznie niemożliwe.

Gość kotlinska
Pozatym anal w tym wieku hahaha. Chcesz zeby twoja dziewczyna miala juz do konca zycia problemy ze zwieraczeM? Jesli tak to bawcie sie tak dalej i zycze powodzenia zeby nie wyladowala u lekarza

wnioskuję że w ta co minęła, a dziś bodajże poniedziałek jest, więc wydaje mi się że najwcześniej to za tydzień będzie taki pewny wynik.

to zmienia postac rzeczy :o ale wiesz jak ich czas pali...jak by mogli to by teraz codziennietestowali jeżeli nie dostało sie do pochwy nie powinno nic byc - i mysle, ze skończy sie na wielkim strachu i nauczce ;) 🖐️

Gość km fh
dziewica posuwana w doopsko, co to sie na tym swiecie wyrabia... glupku, dziewictwo to stan umyslu a nie obecnosc blony lub nie, nawet jakby ci ssala to juz by nie byla dziewica lepiej idz szybko do pracy na alimenty zarabiac, i na prezerwatywy bo jak tak dalej pojdzie to bedziesz mial niedlugo stado dzieci

Gość ryzyko zawsze jest podczas sek
ksu, ale zeby w dziewczyne wchodzic bez gumki i konczyc w niej to naprawde trzeba byc nieodpowidzialnym kolesiem :/ przykra sprawa, milosc miloscia ale wszystko z glowa, przynajmniej na tyle sie chornic ile sie da

Gość Zakochani już nie zmartwieni
Witam wszystkich jak obiecałem napisze jaki będzie rezultat naszej głupoty a mianowicie udało sie....wszystko to było dla nas olbrzymia przestroga a przed samym testem ciążowym taaaaaki streesssss że jeszcze w życiu takiego nie mialem.....ale dzieki temu mamy wiele postanowień i robimy wszystko z "głową"...Pozdrawiam "warkocz komety" i wszystkich kafeciarzy;)

Gość lilly007
Ale czy przypadkiem test nie jest wiarygodny dopiero 6 dni po stosunku podczas ktorego moglo dojsc do zaplodnienia?

Gość lilly007
a spojrzalam na daty..spoko...anal zamiast stosunku-faktycznie łagodniejsza alternatywa..szaleje mlodziez niema co..

Gość Zakochani
W ramach wyjaśnień to że uprawialismy anal to nie znaczy że chodziło o cos ostrego tylko ja z moja dziewczna umowiliśmy sie że jej pierwszy raz chodzi mi o stosunek z przebiciem błony odkładamy..ona chce jeszcze poczekac..i wyszło tak jakoś w anala i wcale nie jest tak ostro jak to niektorzy opisuja...było normalnie łagodnie i nawet przyjemnie...

Gość Kocyk
Błona Twojej ukochanej,która niewiadomo z jakich powodów daje sobie pchać w tyłek,a nie w cipe,nie chroni przed ciążą.Miesiączka tez uszami nie wycieka,prawda? Szansa na zajęscie w ciaże ejst niewielka,ale jest.Więc już nie tak nie jaraj,tylko mysl nastepnym razem.