Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_anonimka

suknia slubna - porady

Polecane posty

Gość mala_anonimka

za jakis rok mam slub i nie bardzo wiem jak dobrac suknie. jestem niska i dosc okragla plus niestety mam dosc obfite piersi. jak dobrac suknie? czy jedyna rada jest szycie na miare?

zajdziesz do salony i tam panie odpowiednio dobiora ci suknie. One naprawde sie znaja i wiedza co komu pasuje. :)

Gość kijanka123123123
ps. ale rob to za jakies pol roku dopiero! teraz za wczesnie! chociaz ja sama sie nie moge powstrzymac od patrzenia i wybierania sukni, ktora zaoze za ponad rok!

nie prawda ja zaczełam chodzic juz rok przed slubem ba nawet wiecej po salonach przymierzalam naprawde mnostwo sukienek zeby wiedziec w czym tak na prawde mi jest ladnie jak juz wszystko poukładałam sobie w głowie to poszlam z wlasnym projektem do krawcowej - kiecka juz jest i czeka na pierwsza miare uwazam ze nie ma co czekac z szukaniem tej jedynej sukni a tym bardziej jak sa jakies obawy :) tylko nie mowic prawdy w salonach za ile jest slub bo cie oleja

Gość raor
Tylko, że będąc bardziej niewymiarową nie ma co liczyć na jakiekolwiek przymiarki - sukienki w salonach są w rozm. 42 maks. a najcześcij 38.

Gość niedługo panna młoda
Ja tylko jeden dzień poświęciłam na chodzenie po salonach i przymierzanie, ale wcześniej oglądałam sporo katalogów. Wiedziałam już jak będzie ona wyglądała a że ani jedna w całości mi nie odpowiadała poszłam do krawcowej. taki będzie dół sukni http://www.madonna.pl/en/pronovias.php?s=37.nalon a taka góra http://www.brides.com/fashion/dresses/gallery/wedding_dresses/vendor/designer/jasminecouture/detail/164452?offset=7&page=1 tylko kokardka będzie jak w pierwszej.