Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimnazjalistka_92

Przecieki z egzaminu gimnazjalnego 2008

Polecane posty

Gość kasiunia
to pisze juz licealistka. Dajcie sobie spokój zadnych przecieków nie znajdziecie ale uczyc też Wam się nie polecam ostatniego dnia... lepiej się wyśpijcie!!!! a jesli chodzi o to czy te normalne egzaminy są łatwiejsze niz próbne to zazwyczaj tak jest hehe a jutro rano kupcie sobie gumy do rzucia i do szkoły :)

Gość konrados
macie coś?

Gość Egzaminator
Hehe, z ciekawości ściągnąłem ten zestaw i zdobyłem do niego hasło. Brednie jakich mało. Gościu nabija sobie punkty na rapidzie. Mogę Wam jednak powiedzieć, żebyście się pouczyli z funkcji ;) Pozdrawiam.

Gość Ulka *
Kochaniutcy :) pisalam testy rok temu i było to samo - wielkie szukanie przecieków, sciąganie pierdół.. i co? na drugi dzien zaskoczenie bo nigdzie nic takiego nie było :) przecieków nie ma i nie bedzie.. lepiej wziasc jakaś relaksacyjną kapiel, ogladnąc ciekawy filmik i do spania zeby byc wypoczętym :) jesli zawaliliscie nauke i macie stresa to przynajmniej tak sobie pomóżcie :) w każdym razie trzymam kciuki za was wszystkich, te testy to jeden wielki pic ;] wystarczy tylko czytać ze zrozumieniem a na pewno rezultaty beda dobre:) w każdym razie ja tak mialam, i dużo osób z mojego otoczenia :) jeszcze raz powodzenia :)

Gość Pagani
Heh, Ulka ma racje. Dzieki za dobre rady;)

Gość Ronald Rory McRorson
Jutro na tescie będą: - pola i objętości brył obrotowych (na 100% walec, poza tym prawdopodobnie stożek) - elektrostatyka i prąd - genetyka z biologii (prawdopodobnie) - chemia - fosfor - mało geografii - z matmy zadania raczej proste, może 1-2 trudne

Gość 3klasistka
Jak nie może być przecieków jak mogą!!!! Chyba te egzaminy się same nie drukują :p pomyśleliscie o tym! Ja miałam przeciek na polak:D

Gość Grzegorz Klauza
Rofl, lmao lol!

Gość BUU Xd
pfff jesli był ala 'przeciek' to dlaczego egzaminu nie unieważnili?

ta kurwa bryły obrotowe :D te przecieki są chuja warte. ja tam się wyłorzylam tylko na fizyce, z 40 pkt bedzie :D

Gość SŁUCHACZ PLOTEK...
xD wiedziałęm ze tak bedzie kazdy pisal to samo a w koncu chUja z tego wyszło :P no ale wiadomo nikt dupy nie narazi :] ja nienawidze przedniotów scisłych i na probnym ktory był trudny ale dla mnie i tak łatwiejszy niz ten własciwy miałęm 25 pkt... dzisiaj naliczyłem juz 34 wiec dla mnie jest zajebiscie a zwracajac uwage na to ze z tego co moge sprawdzic z humana to mam 33 na 34 bez liczenia charakterystyki ktora napisałem dosyc dobrze mysle ze na około 14 moze nawet na maxa... (mam dyslekcje stwierdzoną więc mam łatwiej troszeczke) w każdym raze trzeba być dobrej mysli ;] jakoś sie ułozy i wszystkim powodzenia życze ;D

Gość czasem lepiej bez faceta
ja z matmy bede miala 44

Gość SŁUCHACZ PLOTEK...
I tak wg to sorki za błedy xD aaa no i jak uwazacie? jakie były dla Was te egzaminy? dla mnie human zajebiscie łątwy a mat-fiz... hmm jak zobaczyłem te zadania to zaczołęm sie smiac bo rozpłakać sie niewypadało :P ale jak zaczołem robić to wyszło całkiem całkiem ;] jednak nie jestem takim matołem w majcy fizyce i chemi jak mnie przedstawiaja nauczyciele ;d;p :PP tylko sie martwie bo slyszałem ze do LO maja przyjmowac selekcja świadectwową czyli konkurs kto lepsze świadectwo i pkt. z egzaminu a nie po pkt z danych 4 przedmiotów... a do mnie do sql gdzie chce isc to trzeba 140 pkt... wiec ciezko moze byc... JESLI KTOS Z OKOLIC KRAKOWA ALBO Z KRAKOWA TO PISAC: 3506747 I JAK SIE KTOS WYBIERA DO 9,20, ALBO TECHNIKUM NA LORETAŃSKIEJ xD El0 :]

Gość plumplam
w tamtym roku był przeciek :o o 7 rano przed egzaminem pojawily sie na forum dwa zadania z egzaminu z przedmiotow scislych. Mialo byc tez duzo geografii, o Bałtyku itd. ja w to nie wierzylam, otworzylam test rok temu a tu bomba! :D wszystko sie zgadzalo. Takze przecieki są, a potem zostaje tylko niesmak że szanse nie dla wszystkich są równe. A temu koledze, ktoremu w tym roku human "zajebiscie poszedl" radze zastanowic sie jak piszemy wyraz zaczołem :o czy nie przypadkiem zacząłem?