Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajomka

które lepsze,YASMIN CZY CILEST???

Polecane posty

Gość nieznajomka

Brałam kiedyś Yasmin i niestety zachorowałam przez niego na zapalenie przewlekłe pęcherza, teraz gin polecił mi Cilest. Jak się dziewczyny po nim macie???

Gość BLE BLE BLEEE
I TO I TO DO D...PY:p

Gość Yunkifunki
Yasmin lepsze

Gość polalaa
kończę właśnie pierwsze opakowanie Yasmin i jest super :) prawie żadnych skutków ubocznych, może tylko niewielkie powiększenie piersi (ale to mnie akurat cieszy). Plamienie zdarzyło mi się może z trzy razy i to ledwo zauważalne. polecam :)

wiesz co nie wiem jaka ty masz sile sugestii ale ja tu kiedys wynalazlam watek jak kilkanascie panienek po cielscie jednak zaszlo.. wiec no ja nie wiem... jak sobie tam wolisz, ale ja bym wybrala yasmin bez wachania ;P

Gość polalaa
a, nie doczytałam. zapalenie pęcherza zdarza się chyba po dłuższym braniu, czyli nie powinnam się tu wypowiadać. ale trochę to zaskakujące - nigdy nie słyszałam żeby pigułki to powodowały.

Gość nieznajomka
no właśnie mi powiedział, ze to częsty przypadek, ale kobiety nie wiążą tego z przyjmowaniem hormonów. W zasadzie ja również kiedyś czytałam na necie że to jednak prawda

Gość Zabcia ___
Wybralabym Yasmin, bo ma niewielka ilosc hormonow. A co do tego,ze tabletki powoduja problemy z pecherzem to pierwsze slysze. Ja biore tabsy juz 2 lata i nigdy mi sie to nie przytrafilo..

Gość Zabcia ___
Mialo byc : mniejsza dawke hormonow:P