Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Seks faceta jest jak zjazd po równi pochyłej..

Polecane posty

Nagły skok w górę, a potem już tylko turlanie się w dół.. Penis wykończony umiera, i zasypia. Seks kobiety to ciągłe wzbijanie się ku górze. Zapożyczone od Gretkowskiej, rzecz jasna, ale prawdziwe.

Gretkowska :D i jej przenikliwość na miarę sukcesu Partii Kobiet :D Na cytaty z H.Millera to się nie powymieniamy :p

Gość do retro
ile to jeszcze topików założysz o tym jak beznadziejni są mężczyźni? zgorzkniała stara panna czy co?

Założe jeszcze milion topików, dopóki będę zauważać miękkość i ślimakowatość facetów oraz ich nieudolne pełzanie po ziemi.

Gość do retro
fajni faceci musieli na ciebie lecieć :D Nie zazdroszczę:D A co z Tobą nie tak, że nie masz powodzenia u normalnych facetów?

u normalnych . ... hahaha, widziałaś takich..? Ostatni facet był dla mnie wielką nadzieją. Super , świetny, przyjaciel na sto dwa, always there for me... Cudo. Zachłysnęłam się. I co..? Okazało się że kiedyś siedział, parę lat temu. To była kropla kóra przelała czare goryczy. O innych przypadkach nie wspomnę. Normalnych.... tia... Ostatni taki normalny wciąz się pyta kiedy go bzyknę.... Boziu, help.

Gość do retro
to ty nigdy nie spotkałaś normalnego faceta, tylko jakiś meneli??????? a gdzie mieszkasz? Skonczyłaś jakąś szkołę?

Sama opisałaś swój problem: Ostatni facet był dla mnie wielką nadzieją. Super , świetny, przyjaciel na sto dwa, always there for me... Cudo. Zachłysnęłam się. Zbyt wiele emocji, nieproporcjonalnie wielkich do sytuacji. Potem wyrzuty i generalizujące oceny. Za mało danych podajesz, by jasno Cię zobaczyć, poprzez Twoje słowa ale sprawiasz wrażenie zgorzkniałej. Zastanwawiam się czy nie jesteś emocjonanie nachalna.

kto podbija wszystkie moej topiki i DLACZEGO????? ubawiłam się....:))))

Gość job
Gretkowska hahahahaha

Buahahahahahha pewnie o retro.. ona mnie kocha... lesba jedna! Zazzdrosna jest.