Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam cykora

Ide jutro do fryzjera i sie boję okrutnie

Polecane posty

Gość mam cykora

...co mi wyjdzie.Chcę zrobić pasemka,ale mam całe zżółkły blond i duże ciemne odrosty,nie wiem czy pasemka to zakryją.I w ogóle boję się że brzydko mi zrobi albo będę sie źle czuła:(

posłuchaj kobieto, nie rób żadnych pasemek , w jednym kolorze zapuszczaj długie włosy :)

Gość mam cykora
Mam teraz takie włosy że nie mogę patrzeć w lustro.Poza tym zawsze chciałam mieć blond,ale z drugiej strony zaraz po farbowaniu mam wrażenie że dziwnie wyglądam :( Na tym polega mój problem

Gość dlldldldl
Na czymś takim fryzjer raczej nie zrobi ci pasemek - napierw trzeba połozyć farbę, zrobić odrosty i wyrównać koloryt. Pasemka wyglądałyby paskudnie na odrostach i zżółkłym blondzie.

Gość o zesz.....
Bron Boze nie rob pasemek! Przefarbuj wlosy na kolor zblizony do Twoje koloru naturalnego....

Gość mam cykora
Ale ja nie chcę ciemnych :( Okropnie się w nich czuję.To co,może powinnam całe ufarbować na jasno?Tylko troche się boję takiej szokującej zmiany

Gość a jaki jest Twój naturalny
kolor włosów?

Gość mam cykora
Mój naturalny to ciemny blond,a pod farbą wydaje sie jeszcze ciemniejszy. Ja lepiej się czuję w pasemkach niż całym blondzie,może dlatego,że mam ciemną oprawę oczu i w sumie dość dziwnie to wygląda

Uparta jesteś ale w tym uparstwie będziesz wyglądaś jak wieś , która tańczy i śpiewa :)

Gość mam cykora
a skąd wiesz,może mi ładnie wyjdzie :P

posłuchaj kobieto, jeżeli chcesz zostać pośmiewiskiem innych kobiet to nie widzę problemu , zrób sobie te pasemka :)

Gość mam cykora
Boże,co to za teksty?Niby dlaczego miałabym być pośmiewiskiem?Bo będę mieć pasemka? :O

Gość mańk_a
bo położysz pasemka na zżółkły blond, odrosty i będziesz wyglądać jak kosmita.powinnaś zrobić, jak ktoś z góry radził. położyć kolor, odrosty zrobić i dopiero później myśleć o pasemkach. bo w każdym innym przypadku będzie okropnie.

Gość mam cykora
Ale ja chcę bardzo gęste te pasemka.Nie da rady? Jak wcześniej położę kolor to nie wiem czy moje włosy to przeżyją :(