Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninxxxa

CZY KOCHALISCIE KIEDYS KOGOS KOGO NIE BYLO WOLNO WAM KOCHAC?

Polecane posty

Gość kkkkpoiuy
ja kochalam, nie powinnam, ale mimo wszystko tak sie stalo. Walczylam i dostalam go w koncu

Gość lazuryyyy
ze tak.Kochamy sie choc nie powinniśmy, trwa to cały czas , pomimo tego że jestem jeszcze formalnie z mężem.

Gość warbudka
jestem mężatką a zauroczylam sie innym i co zrobić nie powinnam a ja coraz mocniej w to brne i nie umie sie zaczymać

Gość mi niby wolno..
Ale w dobie kryzysu pojawił się ktoś 3ci a teraz on mówi serce mówi co innego a rozum co innego :O i boi się :(( powiedział że wie że nigdy nikogo tak nie pokocha ale nie umie wyzbyć się lęku.... i tak sobie tęsknimy, nie śpimy po nocach... Wierzę ze miłość pokona wszystko

Gość ja też niestety
:( On jest mądrzejszy ode mnie, napisał mi sms - masz męża. Myśli, że tym sms wyrzucę go z serca:( nie moge o nim zapomnieć

Nie, ponieważ uważam, że takiemu kochaniu nic nie nadaje sensu. Jest jałowe, bezsensowne, kusi nie spełniającą się nadzieją, omamia, czyni z delikwentów żywe trupy ssące energię z innych, obraża, poniża, hańbi. Nic nie jest warte ukradkowej miłości, spijanej esencji w tajemnicy, pokątnej, przypadkowej czułości, a na koniec, wracania do rzeczywistości - dołów psychicznych, niszczących tęsknot za niespełnieniem, za byciem razem, za złudnym marzeniem, wylewaniem strumieni łez za ułudą. Kochaj tych, których możesz kochać otwarcie, to największy skarb taka miłość, choć nielicznym sie zdarza :D 🖐️

Gość betix
tak i powiem wam ze taka milosc nie ma szans