Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppoiuyt

badanie skory

Polecane posty

Gość ppoiuyt

widzialam w telewizji reklame kosmetykow do twarzy,byla mowa o tym ze czesto nie wiemy jaka mamy skore i uzywamy kosmetykow na chybil trafil,i wlasnie w tej reklamie mowili o bezplatnym badaniu skory,podana byla strona na ktorej mozna sie zapisac i za nic nie moge sobie przypomniec o jaka strone chodzilo albo chociaz jaka to firma byla.czy ktos moze mi pomóc?

Gość ppoiuyt
nikt nie wie?

Gość ppoiuyt
proszę

Gość ppoiuyt
w tej reklamie kobiety losowały z jakiegos pojemnika po jednej kolorowej kulce i na niej był napisany typ skory,to wlasnie symbolizowalo wybieranie kosmetykow na chybil tafil. ta reklama leci teraz w telewizji,ja niestety teraz nie mam mozliwosci ogladania. ktos na pewno cos widzial.

Gość stara pusta borba
moze vichy?

Gość hhhhana
www.skorabeztajemnic.pl strasznie sie wiesza i podobno limity wykorzystane ale sprawdzcie same.

We wszystkich drogeriach Natura mają takie aparaty do określania typu cery i poziomu nawilżenia, natłuszczenia i elastyczności. Babka potem doradza kremy, maseczki i wypisuje na kartce te, które się wybierze i ma się na nie zniżkę 10%. Wiem, bo miałam takie badanie w piątek i mam się zgłosić po skończeniu opakowania kremu czy nawilżenie mi się poprawiło, bo niskie było - 26%

Gość ppoiuyt
serdecznie dziekuje

Gość MŁODA GŁÓWKA
la roche posay też robi ale przeciez wszystkie te "badania skóry" są po to, zeby Wam dobrać "program pielęgnacyjny" akurat złożony z kosmetyków konkretnej firmy. A wy na to idziecie, i jeszcze zadowolone, że ktos na Was niezłą kaskę zarabia

Gość ppoiuyt
ale ja nie chce od razu kupowac wszystkich poleconych kosmetykow,chce tylko wiedziec jaka naprawde mam skore,potem to juz sobie bede sama dobierac odpowiedznie kosmetyki.