Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Czy ta cena za ten stroj na allegro to żart?

Polecane posty

no ja za bardzo nie rozumiem...:D ktos licytuje, wylicytowal za 5mln i co ma to kupic czy co? Nie kumam, sory

Gość lidzia zajac
yyyyyyyyyyyy nie wiem

Gość fjhdfyjdyj
wiecie, żarty żartami, ale jak było tak, ze facet wystawił niechcący samochód za jakieś grosze i ktoś go kupił od razu to poszli do sądu i musiał mu za tą kwotę sprzedać. tak samo kłopoty miał koleś, który "dla sprawdzenia rynku" wystawił auto w bardzo atrakcyjnej cenie i ktoś je kupił i też go do sądu podał...

kto mi odpowie??

"Witam, czy jako zamiennik na pelerynę można zastosować worek "JAN NIEZBĘDNY" 120L? Czy nie będzie oporów podczas lotu... Może 60L by wystarczyło... Wszystko zalezy od wzrostu. Nie wiem czy Jan nie będzie za długi, a przez to plątał między nogami. Taka peleryna może się przyczynić do klęski w walce z siłami zła ( np. Demoniczny Jamnik Zezowaty tylko czeka podstępnie przyczajony az moze przydepnąć Pelerynę Superbohatera i spowodować jego upadek) dlatego też peleryna wchodząca w skład stroju jest idealnie dopasowana. Np. zbyt długa ( sięgająca ud) mogłaby furkotać podczas zbyt duzych wysiłków, kiedy to siła ciśnienia Mocy może spontanicznie fuknąć spomiędzy Super Pośladów. Kupujący orzyma zatem rolkę Peleryny na zapas, gdyby mu się była podarła." :D

Gość dobrehhbhgbh

Gość czytajcie ze zrozumieniem
Oczywiscie ze ta aukcja jest zartem, ktos po prostu ma specyficzne poczucie humoru. I nikt nie kupi super stroju za 999 999 950,00 zł gdyz jest napisane duzymi czerwonymi literami, ze "od 7.00 22.kwietnia.2008 roku NIE ODWOŁUJĘ OFERT" A ostatnia kwota jaka ktos zaproponowal jest z 21-go kwietnia. Wiec kazda oferta moze byc odwolana. Ehhh