Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olasee

lowelas

Polecane posty

Gość olasee

cyz ktoras z was miala do czynienia z chlopakiem ktory po 1 dniu znajomosci wciskal pannie teksty typu"jestes jedyna w swoim rodzaju""czekalem na ciebie cale zyce"??? zakomunikowalam temu lowalasowi ze jego teksty na mnie nie dzialaja a on nadal je mowi...jak myslicie spotykac sie z takim typem czy olac?powiem ze facet wyglada super, ale jego teksty sa zalosne.....pewnie chodzi mu tylko o sex

Gość tak niestety większość jest
ja miałam takiego agenta (on 29 ja 22), że po 2 dniach znajomości proponował mi przeprowadzkę do siebie, do niemiec (był niemcem), zadawał pytanie w stylu "potrafisz dobrze gotować?", "ile chciałabyś mieć dzieci?""mieszkam jeszcze z rodzicami, jak przyjedziesz do mnie na święta poznam cie z całą moją rodziną", nawet się z nim nie całowałam, po tych pytaniach i oświadczeniach niezwłocznie zakończyłam znajomość i staram się unikać takich typów :D:D:D inny (też niemiec) też chciał żebym u niego zamieszkała i była matką dla jego córki itd hehe... po 3 tygodniach znajomości oświadczył się a ja spakowałam walizki (byłam wtedy u znajomych, szukałam pracy w DE i akurat się złożyło, że nic z tego nie wyszło) i wróciłam do kraju urywając wszelkie kontakty z wyżej wymienionym z tymi Niemcami jest coś nie tak albo ja miałam takie szczęście, żeby aż 2 takich spotkać:D:D:D

Hehehe mam kolege:D ktory takie bajki wciska fajnie sie tego slucha :)) nieraz nie moge z niego co on bredzi do dziewczyn a niektore nawet to lykaja :D

Gość kompromis
Wiele z Was do końca ostatnich dni będzie żałować , że honorem się ujęły zamiast fajnie żyć będąc gospodynią dla Niemca albo Austriaka

Gość kompromis
Nie chciałaś być żoną i gospodynią dla Niemca to Niemiec sobie poradzi i Ukrainkę do siebie sprowadzi a Ty żryj kartofle z ogniska popijając wodą z rzeki i czuj się jak wielce pani , której teraz żaden Polak nawet nie chce kijem ruszyć

Gość tak niestety większość jest
kompromis niektórzy na szczęscie mają troszkę większe ambicje niż bycie dobra gospodynią dla Niemca albo Austriaka :D ja sobie pluć w twarz nie będę, zwłaszcza, że historie obu delikwentów uważam za przykład w stylu "jak zaciągnąć głupią dziewczynkę do łóżka" chociaż wspomineam te sytuacje z humorem :)

Gość kompromis
polskie szmaty już nawet nie wiedzą czego chcą i pieniądze dupskami zarabiają , woli dupy dawać niż mieć męża Niemca, żenada

Gość t4 h6u
mam takiego kolegę. Na bajki w stylu "jesteś taka piękna" itp. łapały się tylko zakompleksione dziewczyny o "małej" urodzie. Te bardziej pewne siebie się z niego śmieją.

Gość yfhg
tez znam takiego, po prostu mistrzostwo swiata w bajerowaniu, po miesiacu zakochana bylam ze łooooo, i nie byly to plytkie teksty a okazlal sie klamca i ostatnim dupkiem:(

Gość lkjghf
kompromisco ty chrzanisz ? naćpałeś się czy jak a może sam jesteś Niemiec - jeżeli tak to jazda do siebie i bzykaj Niemry

Gość kwasss
A dlaczego to nie miałbym slyszec , ze jestem piekna? Madre kobiety słuchają komplementów, glupie w nie wierzą.:P

Gość alez spotykaj sie przeciez
wyglada super jak napisalas. wyglada super ale gada bzdety - i dylemat ma panienka. kretynka jestes!

Gość Natasza27
olasee Wiesz może ma taki styl bycia. Mój obecny chłopak taki właśnie jest. Na początku tak samo mnie to raziło jak Ciebie. tez mówiłam przyjaciólkom "ale farmazoniarz" :-) A jest cudownym człowiekiem. Mam do Niego bezgraniczne zaufanie. Żartuję z tym zautfaniem bezgranicznym bo pamietajmy,że to tylko facet:-)

hahaha tez niejednego takiego spotkalam na swojej drodze:d poza tym ze sympatyczne chlopaki to pieprza bzdety jak potluczeni:D ja zawsze wowczas mowie ze wiem ze jestem piekna inna niz wszystkie i w ogole super:D hehe ze slyszalam juz to nie raz i nie musza sie powtarzac:D hahaha smieja sie bo nie wiedza co zrobic:D Faceci dokladnie wiedza co kobity chca usluszec wiec gadaja te wszystkie bzdety:D

Gość Natasza27
Ja tez mojemu na poczartku mówiłam ,żeby przestał tak sie zachowywać bo mnie do siebie zniecheca:-) Ale on ma taki styl. Naszczęście mówi tak ttylko do mnie :-)

Gość Natasza27
Tez tak robię ,niby ziewm dyskretnie i zawsze sie z tego smiejemy