Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SUPERFACET reaktywacja

seksowną, nie koniecznie miłą dziewczynę poznam

Polecane posty

Drogie panie tam napisałem o sobie już wiele, nie będę się powtarzał i znowu pisał 100 o niczym. Moje marzenie nie spełniło się, jestem wolnym facetem, poznam dziewczynę, jak w temacie, seksowną i już nie koniecznie miłą. Bo to jest sprawa względna, tego się nauczyłem na poprzednim topiku. Zapraszam, i proszę nie zainteresowanych nie przeszkadzać. :)

Jakoś Cię Usteczka rozumiem, bo tamto miła jakoś srednio do mnie pasuje ale to nie koniecznie miła jak najbardziej :p

W takim razie Usteczka mamy okazję się etraz wykazać :p (mnie gdzieś na jakimś topicu oskarżyli o to że Cię wyrzuciłąm z tamtego naszego tematu...)

Gość Ewelina 30-tu wiosen
witam, a co jest wyznacznikiem "seksownej i nie koniecznie milej dziewczyny" bo nie wiem czy sie kwalifikuje ? :)

SF widzę że się wkręcasz w temat ;) a może to ta konkurencja na Ciebie działa....

jestem tak uparta ze mnie nikt lejla z tematu nie jest w stanie wywalić ;) a opiniami ludzi się nie przejmuj ja tez tak robię ;) sexkowna niekoniecznie miła?:D:D taka jak ja lubie rozmówki z pieprzykiem ;)

heheh jeszcze jedno.... Widzicie moje drogie ;-) Juz sobie o Was poczytal i macie nie przeszkadzac. Taki z niego SF i tyle z Waszaego wykazywania sie hehe!:-P

Daj spokój a kto by się przejmował.... Wiem że jesteś uparta i twarda :D