Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dalejaa

Zrobiłam test- jestem w ciąży!!!! Tak się cieszę!

Polecane posty

Gość Dalejaa

staraliśmy się pierwszy raz i od razu się udało!! Jestem taka szczęśliwa!!! Jeszcze jakoś to do mnie nie dotarło, jestem w cięzkim szoku ale przy tam bardzo uśmiechnięta!!!! Dodam, że test zrobiłam 3 dni przed terminem spodziewanej miesiaczki, dla pewności powtórzę go jeszcze za tydz.

Gość Dalejaa
dziękuję:)

ogromne gratulacje🌼 Zrob sobie BETE jeszcze dla pewnosci i sio do gina na wizyte :):):):) Powodzenia !!!!!!!!!

:) świetnie! Gratuluję z całego serca :) Nam też udało się za pierwszym razem :) ... dziś czekamy na Malucha z mieszaniną niepokoju i podniecenia - do terminu porodu zostało tylko 16 dni :) Życzę Ci tak pięknego okresu ciąży (i tak \"bezbolesnego\") jakim okazał sie ten czas dla mnie :) Powodzenia.

Gość Dalejaa
dzękuje Wam! Nie potrafię nawet opisac tego jak się ciesze ale ciągle jestem w szoku mimo, że planowaliśmy dzidzie ale jakoś to nie moze do mnie dotrzeć;) Właśnie mozecie mi poradzić jak to jest z wizytą u ginekologa, czy teraz juz powinnam iśc czy dopiero za parę tyg?? Gdzieś czytałam, że najlepiej tak około 8 tyg.

gratulacje! zacznij brac jak najszybciej kwas foliowy

Gość Dalejaa
kwas juz łykam od 2 miesięcy:)