Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurza mnie tooo

Czy teraz ludzie są bezkształtni????

Polecane posty

Gość wkurza mnie tooo

Jestem osoba o normalnej figurze. Mam płaski brzuch, okrągły tyłek, biust normalny (B/C), wyglądam zupełnie normalnie. Ale ostatnio dużo lepiej wyglądam bez ubrania niż w:O Usiłowałam ostatnio kupić sobie jakieś ubrania na wiosnę i 95% ubrań dla kobiet ma zamiast wcięcia w talii takie worowate cos na brzuch!!:O I to nie sa ubrania ciążowe... Skoro ja mam zupełnie normalna figurę, a te ciuchy sa za małe w cyckach i 6 razy za duże w okolicach brzucha, to na kogo oni to szyją????

Gość wkurza mnie tooo
muszę na fitnesie popracować nad nadtzipiem zna ktos jakies ćwiczenia do tego?

Gość wkurza mnie tooo
Ale czego zdjęcia??? Ubrań? Nie chodzi o mój wygląd, tylko o to, jak można zamiast ubrań z wcięciem w talii robić takie płaskie na klacie, za to z worem na brzuch?:O

Gość zębykkk
tez to mam ja akurat jestem szczupla i tez mam spore piersi a w brzuchu malo i wtych ciuchach sie czuje jak w workach ,dla grubasow idealne ale nie dla nas te ubrania..:/

Gość moniiia
Nie wszystkie modne ciuchy są workowate. Też jestem szczupła i jestem akurat teraz na etapie szukania ubrań na wiosnę-lato. Znalazłam parę ciekawych bluzek-tunik odcinanych pod biustem i swobodnie opadających w dół. Materiał jest luźny, ale przylega do ciała i fajnie podkreśla figurę. :)

Gość wkurza mnie tooo
wiem, ale takie tuniki też za dobrze nie wyglądają na mnie. Mam kilka, no ale ile można? Chciałabym jakąś koszulę trochę wcięta w talii, czy jakąś fajną bluzkę. Obecne ubrania kojarzą mi się z ciążowymi. Znalazłam super bluzkę, idealną do pracy, świetny kolor i materiał. Mierzę a tam takie zaszewki na brzuch, że odstawała mi bluzka na ok. 8 cm od brzucha tworząc taki balon i do tego brak miejsca na moje i tak małe cycki. Nic ładnego nie mogę kupić:( tak tylko chciałam ponarzekać, bo mnie to denerwuje.

Gość mnie tez to wkurza
ja mam akurat prawie typowo kobiecą figurę... wąska talia, szerokie biodra (prawie, bo biust za mały:D) i nic nie mogę na siebie dostać, bo wszytskie ciuchy są dla kobiet o wystających brzuchach, wąskich biodrach i nóżkach jak patyczki.... (ale z drugiej strony, jak rozglądam się na ulicy, to właśnie w większości tego typu figury widzę...) zupełnie nie mogę sobie dobrać ubrań, bo przy dzisiejszej numeracji w biodrach mam rozmiar większy, więc wszytskie tuniki, czy sukienki odpadają.. o spodniach już nie mówiąc, bo jak są dobre w biodrach, to w pasie kg ziemniaków mogę sobie włożyć! a jeszcze kilka lat temu nie miałam problemu z doborem ubrań... nie wiem, na kogo oni to szyją!!!