Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goszy

solarka

Polecane posty

Gość goszy

Witajcie, za miesiąc idę na wesele, jestem ciemna blondynka i mam srednia karnacje, chce byc troche brazowsza :)) i nie wiem ile minut i na jaki rodzaj solarium isc, zeby byc taka, moze mi pomoc?? Plisss

Gość goszy
mam nadzieję, że dostanę jakieś pomysły od was :)) Pozdrawiam cieplutko :)))

Gość gratica
wiesz co ja bym Ci radziła isc na taka mała sesje:P idz najpierw na 10 minut za dwa dni idz na 15 i znowu po 2 dniach na 15 :) a chodziłas juz na solarium?? wiesz jak Twoja skora reaguje na nie??

Gość goszy
Chodziłam, ale z dwa lata temu, reaguje słabo :(( na czy chodziłam i nic nie zauważyłam zeby koloryt sie poprawił :))

Gość Asik482
bron boze tak nie rob jak mialas tak dluga przerwe. Moj maz po roku przerwy poszedl na 10 i przez 2 dni mial poparzenie, dodam ze jest pol wlochem wiec ma naprawde ciemna karnacje;/ idz sobie na 5 minutek zobacz i jak bedzie ok to nastepnego tez na 5 potem mozesz na 10. Nie zapomnij o kremie to najwazniejsze.

Gość gratica
to idz na taka sesje 10 15 15 co dwa dni tylko dobrze sie nasmaruj czyms a moze kup sobie cos do przyspieszania opalania:)

Gość gratica
mozesz nawet juz isc a potem tylko zeby podkreslic opalenizne przed weselem znowu taka sesja i powinno byc dobrze:)

Gość Asik482
co 2 dni?? przesada totalna, nie dosc ze bedzie miala poparzenia to skorze wysuszona. 2 razy w tygodniu po 10 minut po tym pierwszym tygodniu wystarczy, przeciez nie chodzi o to zeby wygladac nienaturalnie.

Gość gratica
no jak uwazasz kłocic sie nie bede:)

Gość goszy
Czyli, jak mam zrobić?? :P co 2 dni na 5 minut w pierwszym tygodniu, potem 2 razy na 10?? a potem akazjonalnie?? i co będzie już coś widać?? czy jak?? :)) Już nic z tego nie wiem, a o kremi nie zapomne :)))

Gość stressss
zapytaj sie dziewczyn w solarium one cie zobacza i doradza:) ja mam ciemna karnacje wczoraj pierwszy raz od grudnia bylam na 9min i troszkie bylam czerwona wczoraj:Pale dzis zmienilo sie na braz:) poparzen nie mialam,ale kazda skora reaguje inaczej!!!!! ja dla bezpieczenstwa poszlabym na mniej niz 10min za pierwszym razem, a za kolejnym na iwecej:)

Gość marlaenak
dokladnie, sama zobaczysz po sobie. Idz na poczatku na 5 minutek a jak nie bedzie poparzen to za 2 dni znowu na 5. miesiac to kupa czasu, zdazysz sei opalic:)

ja bym radziła na 6, później 8, 10, 12. ja tak zrobiłam , na studniówkę poszlam taaaaaaaaka opalona że szok:)

Gość Sabinosss
A kremem to wy się w domu smarujecie i potem idziecie na solarium? i potem zaraz po przyjściu?

przed solarium niczym się nie smarowałam i to był błąd, ale po jakimś balsamem albo oliwką.