Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blankaa22

Kochanek pożyczył mi dużą sumę pieniędzy...

Polecane posty

Gość Blankaa22

Sypiam z nim, jestem w nim zakochana, ale dla niego to niezobowiązująca relacja. Tak się zastanawiam, czy nie zależy mu na mnie bardziej niż myślę, bo pożyczył mi naprawdę dużo pieniędzy gdy niedawno byłam w okropnych tarapatach finansowych. A spotykamy się gdzieś raz na 3 miesiące, więc to nie jest tak, że kupił sobie codzienny seks. Nie jest też żonaty, nigdy nie był ani nie ma dziewczyny. O ile wiem z naszych rozmów, nigdy nie był zakochany. Czy jest możliwe, że wreszcie coś poczuł do mnie??

Gość
Nie raz pożyczałem sporo pieniędzy i facetom, i kobietom. Nie oznacza to, że jestem biseksualny :P

Gość Natasza27
Nie doszukuj sie proszę podtekstów w pozyczaniu pieniędzy.

Gość Blankaa22
hm, a dlaczego najgorzej? jest to najbliższa mi osoba na świecie i o niczym tak nie marzę jak o tym, by zostać jego żoną

Blanka, ja właśnie pożyczyłam sporą kwotę mojej koleżance...nie, nie mam zamiaru żenic sie z nią i mieć dzieci, jestem zdecydowanie heteroseksualna kobietą :D

Gość Blankaa22
On wie, że Go kocham całym sercem, ale jak mi powiedział czuje się bezradny. Podobam Mu się, ale nigdy nie kochał i mnie też nie kocha...

Gość ludzik123
pozyczka to znak ze ci ufa a nie ze cie kocha a chyba roznice miedzy tymi dwoma slowami zauwazasz...

wiec daj sobie spokoj,chce szie meczyc i czekac az on moze jednak sie pokocha?nie warto