Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem mamą chłopczykaaa

Emmaljunga edge duo combi, czy ma wady?

Polecane posty

Witajcie! Wiem, że jest mnóstwo topików o wózkach, ale chciałabym założyć merytoryczny i przydatny topik na temat wózków. Może dlatego, że mój synek ma 4 miesiące, a ja właśnie kupiłam drugi wózek. Pierwszy to bardzo chwalony trójkołowiec i faktycznie jest super, świetnie się prowadzi, jest lekki, ma travel system, obsługa jest bardzo łatwa, ale jak wiele obecnie modnych wózków ma małą gondolę. Mój synek urodził się niewielki, ale za to odkąd jest na świecie rośnie jak na drożdżach. Od urodzenia urósł już 17 cm, czyli mniej więcej 1 cm na tydzień. Jest to rzecz jasna powód do radości, ale pomimo coraz lżejszego ubranka, praktycznie nie ma już miejsca na długość w gondoli. Postanowiłam kupić drugi wózek, tym razem chciałam wózek "wszystkomający". Cena jest powalająca, ale postanowiłam się zdecydować i kupiłam Edge duo combi. Jeszcze nie mam jej w domu, ale zastanawiam się, czy prócz dość dużej wagi ten wózek ma jakieś wady? Założyłam ten topic, bo teraz już jako mama wiem jak trudno zdecydować się na wózek nie mając doświadczenia. Podejrzewam, że dużo łatwiej kupić wózek dla drugiego dziecka. Planujemy więcej dzieci, tak, że myślę, że obecne wyposażenie im posłuży. Jeśi macie drogie mamy jakieś naprawdę dobre sprawdzone typy wózków to piszcie, być może przyda się to osobom niedoświadczonym. Pozdrawiam

podbijam topic. Właśnie myślę o kupnie tego wózka. Nie za bardzo podoba mi się kolorystyka i waga, ale poza tym wydaje mi się ok. Jeśli użytkowniczki mogłyby się wypowiedzieć na temat \"ujeżdżania\" tego wózka, to byłabym wdzięczna

Pszczoło, ja zamówiłam Kolor Water blue. Faktycznie kolorystyka pozostawia trochę do życzenia. Mi osobiście podobał się ten i ewentualnie moro:) Może jednak ktoś mógłby się wypowiedzieć?