Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalka25

HOTEL DEBOWY W BIELAWIE

Polecane posty

Gość terratka
też szukam opinii o tym miejscu:) bo będę tam mieć wesele we wrześniu. Podpisałaś już umowe? mój mail ferulka@o2.pl

jeszcze nie,na razie zaplacilismy depozyt,slub 13 czerwca,za rok. swietnie,ze sie odezwalac:-)napisze ci maila troszke pozniej.

Gość KASIASTE
Cześć Dziewczyny, chciałabym porozmawiać z kimś kto miał wesele w hotelu dębowym, ponieważ sama planuje tam ślub w tym roku w sierpniu. Lalka25, jeśli mogłabyś udzielić parę wskazówek lub rad o tym miejscu byłaym wdzięczna. Ciekawa jestem jak tam wszytsko wypadło. mail: stefunia@wp.pl

dziewczyny objeżdziliśmy wszystkie sale w okolicy i jest nowo wybudowana sala w makowicach pod świdnicą. Sami od razu się na nią zdecydowaliśmy. tylko nie jest na zasadzie restauracji- tylko wynajmujesz sale z calym wyposazeniem, co nam akurat bardzo odpowiadało. Mało kto o niej wie, a jest piękna!!!

maanda strasznie podoba mi się ta sala i chciałabym zorganizować w niej swoje wesele. powiedz o niej coś więcej. nie zawiodę się?

Gość memories...
UP! Chętnie czegoś się dowiem. Mam wstępnie zarezerwowany termin w Hotelu Dębowym w tej Nowej sali dębowej... Co sądzicie? Jak z jedzeniem?????

Mówisz o tym miejscu? http://www.saladlaciebie.pl/2224,Hotel-Debowy-,Bielawa.html Sama nie robiłam tam wesela, ale byłam za to na weselu koleżanki w tym hotelu. Bardzo eleganckie miejsce, piękna sala i świetne jedzenie. Ja bardzo dobrze wspominam i tamto wesele i hotel, więc mogę polecić:)

Gość kuternoha
bardzo fajne miejsce,noclegi gratis a menu bardzo tanie 140 zł od osoby