Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam czas to pisze

Przyczyny bycia kawalerem w wieku 35 lat

Polecane posty

Gość M.Z.
Niektorzy moze sa po prostu bardziej zagubieni,zatracili w dzisiejszych czasach swoj kregoslup moralny,a moze po prostu nie dorosli do odpowiedzialnych zwiazkow. Musi trafic swoj na swego.

Gość kordek
Jak masz 35 lat to sie spiesz: wiesz, mi sie wydaje ze jest rowniez duzy odsetek 35-40 latkow, ktorych to nie ze kobieta nie chciala zadna, ale na odwrot. a po drugie kobiety na tym forum juz nie raz potwierdzily ze jednak wolalyby wolnego niz rozwodnika itp

Jak kiedyś pokazałem fote to się wszyscy nasmiewali z moich wąsów :( I tak nie zgole

Gość bnkkbvv
Znam 35 letniego kawalera, na pierwszy rzut oka wszystko z nim jak najbardziej ok, jest po przynajmniej 5 zwiazkach, wielu ludzi mówi, że jet wyrachowany, że robi tym dziewczyną nadzieje, taki zimny drań...jednak ja się z tym nie zgadzam, kiedys miała okazję rozmawiać z nim i zaczal mi sie w pewnym stopniu zwierzac i na pewno nie moge powiedziec, ze on tego nie przezywa, ze jest takim zimnym draniem...wydaje mi sie ze moze malo sie poswieca, dostosowuje do tej drugiej strony, no ale to tylko moje gdybanie...

w końcu jak facet ma zonę to znaczy, że dobry atrakcyjny egzemplarz :D więc wiadomo, że warto się o takiego starać... a taki co nigdy nie miał nawet dziewczyny to nieważne jaki by był i tak wysoce podejrzane

Gość znam jednego kawalera
co ma 34 lata i podobno nie moze miec dzieci i gdy sie o tym dowiedziala jego narzeczona to go zostawila on prubowal sobie znalezc dzieciata kobiete ale ta wyciagnela tylko z niego kase i go olala wiec postanowil podobno zyc samotnie szkoda mi go bo to nieszczesliwy czlowiek

Gość ofe rma
czy to tak trudno zrozumiec że facet jest sobie po prostu patałaszkiem? że nie podobał się kobietom więc doszedł do wniosku że nic na siłę. ma swoje nawyki, przyzwyczajenia i wydają mu się bardziej atrakcyjne niż baba. słowem kobiety na niego nie lecą a i on szaleńczo nie poszukuje "drugiej połówki" i dlatego jest sam.

Gość ponawiaczka

Gość Alicja1989
nie wyobrażam być z chłopakiem starszym niż 5 lat....nie pociągają mnie starsi, jakoś nie wiem te ciała mi nie odpowiadają.

Gość A ja powiem....
Znam takiego jednego który: boi się nowego związku (jakieś traumy z przeszłości) i ma trudny charakter

Gość MGTOW
Odpowiedz jest prosta faceci zaczynają widzieć jakie są kobiety hipergamia je nęka jak facet przestaje zarabiać noga mu się potknie. Natura kobiety to zdradzanie magiczne myślenie jaka jestem z******ta i tłumaczenie sobie wszystkich skoków na bok jako wina facetów. Kobiety są żałosne nic nie wnoszą do związku oprócz seksu a wymagają milionera ale taka natura

Gość gość
Ja mam 30 ale dawno temu pogodziłem się z samotnością. Prawie niczego mi nie brakuje. prawie... Jestem przystojny, zadbany, zaradny i wyglądam młodziej niż nie jeden 25 latek. Jedyny problem to że natura to K_U_R_W_A i obdarowała mnie 12 cm sprzętem. Nie jestem prawiczkiem ale nie chce już nigdy być z Kobietą. Trafiłem na taką z serii "ja taka nie jestem" Starałem się nadrabiać w łóżku w inny sposób, minetka paluszki zmysłowe masaże z olejkami i prawie zawsze doprowadzałem ją do orgazmu. Ogólnie bardzo ją kochałem i rozpieszczałem jak mogłem. Pewnego dnia dowiedziałem się od wspólnej znajomej że na urodzinach jej koleżanki zdradziła mnie z swoim "przyjacielem" jak się później okazało bardzo regularnie ją zabawiał :D Na pytanie czemu to zrobiła powiedziała że potrzebuje poczuć się jak Kobieta a to co mam w spodniach to jakiś żart. Kobieta do rany przyłóż naprawdę myślałem że trafiłem kogoś idealnego. A ona bez skrupułów zniszczyła mi psychikę... Nigdy już nie zaufam żadnej Kobiecie. Zaznaczam że nie jestem obrażony ani nie chce wieszać psów na rodzaju żeńskim. Po prostu nie patrze już na Kobiety jak na potencjalne partnerki a trzymam się w bezpiecznej strefie koleżeństwa z której już nigdy nie wyjdę.

Gość gość
Bardzo współczuję, a może jednak warto pomyśleć o jakimś powiększeniu? To na pewno skomplikowane i kosztowne, ale z drugiej strony jeśli masz być całe życie sam, to może jest to jakieś rozwiązanie? Brak satysfakcji w łóżku jednak ciężko przeskoczyć :(

Gość gość
kiedys taki szcezry facet powiedzial mi.. kobieta i rtodzina to odpowiedzialnosc a ja nie potrzebuje obowiazkow. LENISTWO

Gość gość
gość dziś Nie ma sensu. Wiele o tym myślałem i nie chce sobie nic robić z penisem. Takie zabiegi potrafią być niebezpieczne i mogą prowadzić do trwałej impotencji czyli może się okazać że sam nie będę w stanie rozładować napięcia. Pakowanie się w związki było by bardzo samolubne z mojej strony. Teraz to wiem :D Nie jestem nieszczęśliwy bo już zaakceptowałem siebie i ten wybór :D

Gość gość
Ok w skrócie. Przyczyny bycia kawalerem w wieku 35 lat: Bycie życiowa pokraka i przegrywem

Gość gość
Ja żyję jak chce ja nic nie muszę dlatego mam czystą duszę

Gość gość
gość dziś Miałeś pecha trafiając na taka kobietę. Moj sp maż miał coś kolo 11 cm a teraz obecny partner coś kolo 12 cm. Przed ślubem miałam chłopaka z dużym sprzętem i niestety ale każde zbliżenie to był ból. Mojego obecnego partnera nie zmienię na żadnego adonisa z maczuga bo wole jego śliczny sprzęcik :) Może kiedyś spotkasz taka kobietę, która doceni Ciebie właśnie z to.