Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam czas to pisze

Przyczyny bycia kawalerem w wieku 35 lat

Polecane posty

Nie sądze żeby zawód w przeszłości był wystarczającym powodem pozostania wiecznym kawalerem. Przecież taki facet wie co traci więc tym bardziej będzie tego znów szukał. Takie tłumaczenie się poprzednim rozczarowaniem to tylko zasłona dymna mająca na celu ostudzenie kobiecych zapędów związkowych :P

Gość
doprawdy => co wiecej jestem dumny z tego faktu :P Euforiaa => w głowie sa usta, które najczęściej otwierają się kiedy nietrzeba, i zamykają się kiedy nie trzeba :P No i, tu przyznam rację, piersi jako drugi identyfikator płci :P

Gość mam czas to pisze
tak dla wyjasnienia nie jestem facetem :-P

Może siedzi i zastanawia się, że najwyższy czas zapomnieć o przeszłości i znaleźć sobie kobietę, może zrozumiał, ze życie umyka mu przez palce... Mam czas więc piszę>>>czemu nic nie piszesz...wracaj na topick:)

Gość mam czas to pisze
co tu by jeszcze napisac on jest jakis dziwny ... nie wiem co on zamierza swoja byłą nazywa ogolnie glupią - ale to była jego chyba jak dotąd najwieksza milosc ale to ona go zostawila czyli go nie kochala watpie zeby wrocili do siebie co tu jeszcze napisac przebywam obecnie za granica i on tez i poznalam go w pracy

Gość
mam czas to pisze => jak tak mówi to raczej jego największa miłość nie była, co najwyżej największa jaką do tej pory przeżył.

Gość piękna 40-sto letnia
Dla mnie jeśli facet utrzymał się do 35 lat w kawalerskim stanie to: albo jest pedałem,albo siedział w kryminale,albo jest chory psychicznie.A napewno nie jest kobiecirzem/niestety.

Gość kordek
piękna 40-sto letnia, mieszkasz gdzies na wsi czy moze we wschodniej polsce, czy moze na bialorusi? zeby takie waskie proste prezentowac ? mysle ze po prostu facetowi w wieku 35 lat po prostu sie juz nie chce wiazac, czuja w co sie moga wpakowac, widza jakie kobiety sa wyrachowane i wyrafinowane ... zadnych uniesien, ale za to spokoj.

Gość M.Z.
Znam takiego jednego co to w zeszlym roku 40-tke skonczyl i nadal kawaler. Ciagle szuka kobiety swojego zycia... Wpierw szuka w takiej kobiecie wielkiego cyca,a potem calej reszty ... i tak udaje mu sie czasem zwiazac z wielkim cycem,ale jak ten cyc przejrzy na oczy to ucieka od goscia .. i tak wkolko .Znajduje kolejnego wielkiego cyca,ale trudno mu jest sie nie slinic do innych wielkich cycow :-/ Balaganiarz jakich malo na swiecie.Zaprosil kiedys swojego jednego wielkiego cyca na noc,to ta podziekowala za goscine i wyszla od razu :D Przerazila sie balaganem. Kiedy byl u mnie w goscinie,a w zasadzie u nas,bo sama nie mieszkam.. to wszedzie swiatla o 10:00 sie palily,bo wstal o 6-ej (bylo jeszcze ciemno) i cos mu sie zapomnialo zgasic,a my z partnerem spalismy dobrze do 10-ej,az nie obudzil nas wyjacy wentylator w lazience. Jak wracal do siebie to poprosil Mojego o odrobine dezodorantu,bo nie mial swiezego t-shirta na droge powrotna.Kiedys podobno poprosil Mojego o pozyczenie majtek :D I powiedzcie mi jak z kims takim mozna zyc w codziennosci?

Gość
Rozumiem, że wyznacznikiem męskości jest małżeństwo?:P

Gość M.Z.
Wspomniany przeze mnie wyzej kolega jest taaaaki meski! Wysoki,nawet niebrzydki facet z niesamowicie wlochata klata,az futro wychodzi mu przez kolnierzyk :D Tylko to jego wieczne szukanie wielkiego cyca ... wiecznie niezadowalanie sie jedna kobieta ... jest po prostu seryjnym monogamista,a jaki przy tym jest tak naprawde nieszczesliwy... to wie tylko on sam.

jeżeli facet dba o siebie to zdesperowane kobiety sa w stanie zaakceptować największe dziwactwa starokawalerskie- kobiety sa bardziej tolerancyjne:D:D:D tak więc każdy zadbany facet ma szansę na kobiete co najmniej do 60-siątki:D

Gość M.Z.
Kurcze on nawet mial brud pod paznokciami jak do nas przyjechal... Potem z takimi pazurami udal sie na rozmowe kwalifikacyjna.Wymyslil sobie,ze kupi koszule,ktorej sie nie prasuje tylko wystarczy wyprac,no i kupil,wypral i zalozyl na rozmowe.Dla niego jest problelem wyprasowac koszule...a gdzie tu w tym wszystkim mialaby byc obowiazki rodzinne? Wkoncu kiedy szuka kolejnej kobiety mowi,ze szuka matki dla swoich przyszlych dzieci.Szczerze mu wspolczuje... Bo tylko wspulczuc mu mozna.Ja mu nie wytlumacze,ze duzy cyc to nie wszystko... Moj mezczyzna juz nie raz mu radzil,zeby sobie odpuscil duzy cyc.Tylko,ze on szuka najlepiej cyca silikonoweg,bo wtedy zawsze bedzie jedrny :/

Gość do MZ
ty jakies pierdoły tu wypisujesz bez sensu moze napisz jakies opowiadanie o kawalerze i wielkim cycu np. pod tytyłem polowanie na wielki cyc

Gość M.Z.
... myslisz,ze ktos taki nie bedzie cale zycie kawalerem?

Gość do MZ
poprostu ja nie wierze ze to prawda i taki facet co prosi kolege o pozyczenia majtek istnieje naprawde...? :-)

A znajdzie sie dziewczyna która nigdy nie będzie chciała mnie zmieniać? Bo jak nie to zostanę kawalerem do śmierci :P

Gość M.Z.
Ja tez w to nie wierzylam,ale istnieje.Znam jednego... nie wiem czy jest ich wiecej.

Gość Jak masz 35 lat to sie spiesz
Nie chcę przyklejać etykietek , ale wśród Kobiet jest częsta opinia. Mianowicie jeżeli facet ma lat 40 i się nie ożenił to N A P E W N O jest z nim coś nie tak skoro do tej pory żadna go nie chciała . Mając do wyboru takiego 40 wolnego i wdowca albo rozwodnika prawie nigdy nie biorą tego wolnego ( tamci są już doświadczeni znają życie a ten wolny to pewnie MAMINSYNEK albo leser . Tak więc spiesz się kolego bo do magicznej 40 już niedaleko.

Gość M.Z.
Zaskoczylo mnie to tym mocniej,ze dobrze zarabia ... wiec wypadaloby chociaz miec odpowiednia ilosc majtek.Jemu sie prac nie chce i jak przychodzi co do czego,czyli jakis wyjazd ... nagle sie okazuje,ze zabraklo czystych majtek,albo t-shirta.To nie jest tak,ze on notorycznie pozycza te majtki - zdazylo sie to tylko jeden raz,tak jak z poproszeniem o dezodorant,bo t-shirta by nie dostal ... ma wieksze gabaryty niz Moj. Z majtkami i tak mial szczescie,bo Moj kiedys kupil sobie dwa rozmiary nowej bielizny - nie wiedzial,ktory bedzie dobry i ostatecznie wiekszy rozmiar zostal nie rozpakowany ... stad mogl potem dac je koledze w potrzebie.

Wśród kobiet panuje ogólna opinia , że jeśli facet jest kawalerem to jest z nim coś nie tak (niezależnie od wieku). Dlatego tak chętnie wiążą się z żonatymi :P