Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sincity...

lot samolotem-1szy raz-dobre rady

Polecane posty

Gość sincity...

macie jakies rady dla kogos kto pierwszy raz leci samolotem? np o zachowaniu na lotnisku albo w samolocie? co robic z czego nie?

Gość sincity...
prosze o rady :)

Gość człowiek74
Moja siostra dzisiaj leciała pierwszy raz samolotem na trasie Kraków-Londyn.Przed wylotem bała się okropnie wręcz panicznie,ale szczęśliwie jest na miejscu .Dzwoniła do mnie i mówiła że było strasznie,a jeszcze ma wrócić.Jak przyleci to może się podzieli wrażeniami,i da jakieś rady.

Gość no jasne że tak
nie bój się nie ma czego jedyne co to trzeba mieć trochę cierpliwości, bo czasem odprawa trwa sporo czasu ;) na lotniskach wszystko jest czytelnie zaznaczone, na pewno trafisz do wlasciwej bramy i dolecisz tam gdzie trzeba

wez sobie gumy do zucia bo cisnienie inne u gory troche i zatyka uszy a jak bedziesz zuc to troche odetka;) wylacz telefon komorkowy;) i wyluzuj:) bedzie spoko:) aha i nie wnos swojego alkoholu:D i wiecej niz 100ml plynow:)

Gość sincity....
a jak to jest z tel komorkowym w USA? JAKAS INNA SIEC PRZEJMUJE NASZA ERA/ORANGE/PLUS? CZY NOWA KARTE SIM TRZEBA KUPIC?

to zalezy czy masz roaming:) mi w irlandii vodafone obslugiwalo mojego tak taka ale to sie nie oplaca bo jak ktos do ciebie dzwoni to ty placisz i podobnie z smsami:) wiec leiej kupic jakas karte na miejscu oczywiscie jesli masz telefon bez simlocka:)