Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nakreocny na taka

oto moja historia,pomozcie mi ja odnalezc!!!!!

Polecane posty

Gość nakreocny na taka

no wiec akcja miala miejsce wczoraj,bylem w klubie,wieczor zapowiadal sie marnie,poslzismy z kumplami napic sie i moze cos wyrwac weszlismy ,siedzimy pijemy,jakies 3 niunie sie zaczely krecic no to postawilismy drina,spic i zaruchac,niunie pija,ja patrze na parkiet i co widze...widze ja...mysle o ja pie**ole co za dorodna klacz,dziewczyna blondynka,wlosy do pasa dlugie,wysoka,szpile,szczupla,patrze na cyc,wyj**isty duze miala w bluzce z dekoltem az sie wylewaly,opalona no i ta buzka...nic tylko sie spuszczac na nia.tanczyla z jakimis dwoma,ocierala sie o nich i nagle chyba ja sciagnalem wzrokiem bo sie na mnie spjrzala i usmiechnela kuszaco,moj kutas na sam jej widok stal juz,mysle wale te prukwy maloletnie ide do niej,poczekalem az skonczy z nimi,usiadla,widze jest z kumpela,mysle a ch*j to,podchodze, podszedlem przywitalem sie oczywiscie pelna kulturka musi byc,zaproponowalem drinka,zgodzila sie,dosiadlem sie do nich i zaczela sie gadka,ona na poczatk tylko mnie obserwowala niewiele sie odzywala,tamta tylko cos szczekala ale nawet jej nie sluchalem,wkoncu panna sie zmyla,mysle wreszcie,no i zaczalem z nia rozmawiac,takie tam srytyty,no nieistotne przejde do rzeczy,w pewnej chwili zaczela mnie kusic,przysunela sie blizej,zaczela stopa ociera sie o moja lydke az wkoncu przysunela sie i patrzac mi w oczy zlapala mnie za ch*ja i sciesnela,uroczo sie przy tym usmiechajac,mysle o k**wa co za bladz z niej! wyszeptala mi do ucha,chodzmydo ciebie,no k**wa dwa razy mi nie trzeba powtarzac,zlapalismy takse i jedziemy jestesmy u mnie i jazda,przyparla mnie do sciany i zaczela namietnie calowac,jezyk swidrowal z moim,sciagnela mi koszule i mowi zdejmuj spodnie i sama zaczela sie rozbierac, patrze na te cycki i k**wa zaraz sie spuszcze mysle,poszlismy do sypialni,ona polozyla sie na lozko rozlozyla szeroko nogi i mowi chodz do mnie przyciagnela moja glowe do swojej c*pki i przycisnela udami,lizalem ja smakowalem byla pyszna,za chwile pojawila sie masa sokow,po chwili mnie odsunela i mowi kladz sie chce go possac, co to byl za lod to do tej pory nie moge sie otrzasnac,ssala mruczala przy tym widac bylo ze uwielbia to robic a nie tylko udaje jak wiekszosc suk,wpadkowala go sobie gleboko miala w gardle i zaczela przelykac sline ,odlot normalnie spusciles sie ,wyssala wszystko co do kropli i az sie oblizala,nabralem ochoty na porzadne ruchanie,ona usiadla na mnie i zaczela mnie ujezdzac,chwile tak pobzykala i odwrocila sie tylem wypiela swoka dupke i rozciagnela posladki rekoma ,nie wiele myslac po prostu wpakowalem go jej w tylek,jezdzilem szybko,ona caly czas wulgarnie sie wyrazala co jeszcze mocniej mnie nakrecalo j**alem po same jaja... wlozyla sobie palce w c*pke ,cudnie,potem jeszcze 2 razy ja przelecialem i na koncu w kuchni,na stole ,nogi na pagony i heya.wziela prysznic i walnela sie spac,mysle sobie k**wa mac nawet nie wiem ile ona ma lat,mysle sobie po tym pale obrabia toze 30 musi miec a widac mlodo tylko wyglada,mysle poszukam powinna miec w torebce dowod do to zobacze,patrze jest i co...20 lat!! o k**wa ja pie**ole,no nie uwierzylem,taka mloda a rznie sie jak dorodna k**wa,mialem sporo kobiet nie ukrywam ale z zadna takiej jazdy jak z ta,no nic walnalem sie spac,rano budze sie jej nie ma,nic zero,nawet kartki z tel nie zostawila,wk**wilem sie bo poczulem sie jak dzi**a, wyruchala i poszla,i teraz chce ja znalezc bo k**wa chce miec taka suke na stale,to chyba jedyna kobieta z ktora moglbym sie zwiazac,chyba sie zakochalem :D

Gość nakreocny na taka
acha no i pytanie co ja mam zrobic?jak szukac?nie pamietam jakie w dowodzie byly dane ,isc do tego klubu?popytac?

Gość A potem sie obudzileś
pryszczaty onanisto!:o

Gość nakreocny na taka
pierdolcie co chcecie ja pisze do normalnych ludzi,moze kobiety sie tez naucza co kreci facetow

dziewczyna miala ochote sie bzyknac,a ty sie od razu zakochujesz,nie badz glupi,co za baba z ciebie:O

tylko normalni ludzie nie bedą czytac twoich fantasmagorii.:classic_cool:

Gość nakreocny na taka
no przeciez to byl zarty z tym zakochaniem ale mowie ze podoba mi sie bardzo i w lozku mi pasuje a dla mnie to praktycznie 90% potrzeb jakie musi mi zapewnic panna z ktora jestem

Gość siła miłości
super jesteś hihihih :P masz fantazje ;) powodzenia

marnujesz sie tu chłopie. powinieneś pisać scenariusze do filmow erotycznych klasy b.:classic_cool:

Gość niezłe niezłe
:D:D:D

Gość nakreocny na taka
dobra spadam stad bo widze ze tu sami zacofance sa co to nie wierza ze sa kobiety ktore kreci ostry sex

Gość hahaha hahah hahahaaa
dobre dobre ! myslalam ze na koniec napiszesz a wtedy sie obudziłem caly spocony - to był tak cudowny sen :P

Gość kwasss
Miałeś sporo kobiet, ale chyba słabe jakieś skoro to wszystko to taka sensacja dla Ciebie.

Gość ivvv
jak minie okienko serologiczne, to koniecznie zrób test na HIV (tak po około 3 miesiącach)

Gość nakreocny na taka
nie wiem dopiero wstalem i ledwo widze:O wczoraj bylem w tym klubie pytalem barmana on nic nie wiedzial,wiem ze dupy dala nie tylko mnie ale byla guma,co prawda lod bez:/ a co do ilosci kobiet,tak mialem,niby sie przechwalaly jakie to one niewyzyte a jak przyszlo co do czego to nawet paly dobrze w ustach nie potrafily trzymac,nie wiem moze tylko na takie trafialem,nie wnikam,chcialem po prostu z tamta zobaczyc czy by cos wyszlo