Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psychodela

NIE MAM PIERSI !!!

Polecane posty

Gość Psychodela

Czytam i czytam i coraz bardziej zaczynam się bać że nie będę już miała piersi. Mam 16 lat, ok niby urosną ... ale ... Ja od 3 lat pale pije miałam problemy z lekami ... teraz jak juz prawie przestałam wydaje mi sie ze organizm juz nie bedzie sie normalnie rozwijał. Nie zatanawiłam sie wstedy nad tym, co bedzie .. poprostu ... teraz patrze wszystkie koleznaki maja balony, nawet jakies dziewczynki po 13 lat mają piersi a ja nic ! decha ! nie wiem co robić, obudziłam sie dopiero, z długiego snuu, marnowałam zycie, a teraz nie moge nic ułozyc bo wszystkie elemnty przeszłosci maja sie ku sobie z przyszłoscia i terazniejszoscia ... ehh

Gość dsadad
wzrost waga? Rodzinne to uwas? nie koniecznie calkowity brak ale male piersi. Poza tym fajki zrobily swoje-gratuluje

Gość dsadad
niekoniecznie*

Gość niczymbarrafaeli
nie martw się. to jeszcze nie koniec świata. mi piersi po 16. roku życia niby już nie rosły, ale jesli bedziesz np. brala tabletki antykoncepcyjne , to cycki urosna ci o caly rozmiar- tak przynajmniej bylo w moim przypadku,a mam 20 lat. ja ubolewam nad tym, że mam rozmiar stanika 75 E, a jestem bardzo szczupla. wiele kobiet w dobie silikonow wolaloby miec male piersi, jak ty. ;)

Gość Psychodela
mam m60, waga niecałe 45 ...

Gość Psychodela
po tak długim oresie palenia nawet jakbym rzuciła chyba juz nie urosną ?

Gość dsadad
nie do konca. po anty to sie tyje ogolnie. jedne maja szczescie ze rosna i piersi. inne obrastaja tluszczem po bokach. jaki wzrost i waga? moze jestes za chuda

Gość dsadad
wychodzisz z okresu dojrzewania raczej. a fajki hamuja. moze jestes troche za chuda? chociaz ja jestem chudsza od ciebie i mam.no ale to tez zalezy od uwarunkowan genetycznych

Gość Psychodela
moja matka ma srednie piersi za to jej 2 siostry i matka ogromniaste ... cholera nooo , co ja ze sobą zrobiłam ;//

Gość skoro od 13 roku życia
chlejesz i palisz, to natura wie co robi, niepotrzebne ci cycki :P czy ty pochodzisz z patologicznej rodziny, a może twoi rodzice zajmują bardzo wysokie stanowiska i mają cię w dupie?

Gość Psychodela
nie wydaje mi sie ze jestem za chuda, mam budowe matki, w biodrach szeroka i dupa jak 4drzwiowa szafa a u gory kurna mac nic.

Gość niczymbarrafaeli
ja po anty nie przytylam ani troche, a cycki urosly mi o caly rozmiar.

Gość Psychodela
tak pochodze z patologicznej rodziny i nie wydaje mi sie to smieszne ...

no śmieszne to nie jest, tylko po co powielasz błędy rodziców? naprawdę chcez tsak żyć jak oni?

Gość Psychodela
nie chce, dopiero teraz jakos mnie olsniło i chce wroic do normalnosci ... matka jest normalna, ale ojcieccc... teraz siedzi w wiezieniu wiec jest troche spokoju ... do tego wszystkiego miałam długą przygode z psychotropamii ... ;/

no to dziewczyno, na początek rzuć palenie i chlanie, zacznij sie zdrowo odżywiać, daj organizmowi szansę i czas na regenerację, i cycki ci urosną :)

Gość Psychodela
stram się, ale nawet najmniejsza potyczka i już albo wracam do tego albo chce się zabic ... itd ... i w sumie zamist tych jebanych cyckow to bardziej przydałaby mi sie wizyta u psychiatry ,..

fajna jesteś :D chodzisz do szkoły? mam nadzieję, że tak, to wybierz się do pedagoga szkolnego, on bedzie wiedział jak ci pomóc 🌼

Gość Psychodela
chodze, chodze ... nie wiem, zobacze, boje sie ......

Gość Psychodela
dobra ja sie drzemnąc jakoś tak nienajlepiej sie czuje.

czego sie tu bać, daj im się wykazać :) oni są od tego, żeby pokazać ci jak wyjść na prostą, jak radzić sobie z niepowodzeniami w życiu, trzymam za ciebie kciuki a cycki na razie odstaw a/a zobaczysz, że któregoś dnia się zdziwisz, że są :D

Gość Psychodela
heh zapewne masz racje ...

Gość malwaaaa
kolezanko nie łsuchaj bzdur.Od kiedy to palenia papierosów hamuje rozwój biustu??Ja paliłam i jakoś piersi mam.A powiem ci ż ewtwoim wieku też byłam płaska całkkowice..Głownie dlatego że nie jadłam byłam wegtarianką dość długo.Ty jestes szczuplutka wiec to może być przyczyną braku piersi.TZn napewno jakies wypustki masz...jezeliw ogole nie ma kształtu one nawet mikroskopijnie nie oderwaly sie od klatki tomoga to byc zaburzenia hormonalne i idz do lekarza.W twoim wieku miałam jeszcza malutkiw ypustki piersi urosły mi nagle jak zaczełam troche normalniej jeść,przestałam sie stresować..bo wczesniej prowadziłam nerwoy tryb zycia.byłam wstanie jesc jedna kanepke dziennie miałam problemy także zokresem.Urosły mi nagle w wiaku 17-18 lat.Teraz mam b także tez małe ale cos tam jest.Przypuszczam że małe bo nadal jestem chuda

Gość Psychodela
ooo ja jestem ciagle w stresie, tak samo albo w ogole nie jestm albo jak zaczne jesc to później zwracam ;/ ale teraz coś mi wartoba szwankuje wiec nie jem praktycznie nic ... moze fakt iz mam cos z kregosłupem tez na to wpływa, ale papierosy to chyba tez troche maja wpływa na brak piersi, no jakies tam wypustki mam ..

Gość Psychodela
co do okresu dostałam bardzo wczesnie bo w 4 klasie podstawowki .. podczas okresu niemal umieram z bolu, nie moge chodzić, płacze i nawet wymiotuje z bolu, i tak przez pierwsze 2 dni ... :|

Gość malwaaaaaaaaaaaa
zrob sobie na wszelki wypadek badania hormonalne(bo te bolesne miesiaczki mogą byc od hormonow ale nie muszą)na moje oko to jednak jest od niejedzenia.Piersi to w dużej ilosci tkanka tluszczowa zahamowałas ich rozwoj pewnie zle sie odzywiajac.A palenia papierosów powoduje utrate łaknienia wiec moze rzeczywiscie przestan palic

Gość Tamarcia
właśnie. mam taki sam problem. przeczytałam wszytkie na tej stronce i mam jedno pytanie: skoro chodzi o anty to jakie?(chodzi o nazwe) nie chcem isc do lekarza boje sie ;/ moze wy znacie wlasnie jakis anty tylko podajcie nazwe. z gory dzieki ;]

Gość alllllla
Ja mam 19 - prawie 20 lat i tez mam maly biust ale za to jedrny :) jedeni maja takie atuty a inni inne i tak juz jest..ja uzywam stanikow z push-up i nie raz kumple mi sie w cycki gapia ;) heheh trzeba sobie jakos radzic..kup stanik ktory ma blisko miseczki to zobaczysz roznice..mi w sumie od 16 roku malo biust urusl ale trzeba z tym zyc :) i se nie martwic;)

Gość sibi
a w twoim wieku też mało co miałam ,gdy 18 miałam już było w miare,a teraz mam 24 i już są piekne i okrąglutkie,poczekaj może wolniej sie rozwijasz niż twe rówieśniczki,ja tak też miałam

Gość sibi
a ja wam powiem że mam 75 B A NIEKIEDY SADZĘ że wolałabym mieć mniejszy,ale jest jędrny (przyznam że od masażu przez mego faceta sa ładne i sie podniosły)dobry staniczek pusz up i jest super