Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziiiiuba

WAX

Polecane posty

Ja stosowalam na poczatku 2 razy dziennie,pozniej w miare poprawy wlosow - rzadziej.Wlosy sie pieknie zregenerowaly tylko jedynym minusem jest to,ze przy czestm stosowaniu,wlosy szybko sie przetluszczaja.

Gość waxowa
im czesciej tym gorzej - wlosy staja sie szorstkie i napuszone. na poczatku mozna czesciej np. przy kazdym myciu ale potem wystarczy ze 2 razy w miesiacu

Gość a ile ona kosztuje
bo slyszalam o niej,mam suche wlosy od prostowania pomoze?

Gość a ja ci powiem moje zdanie
tz mam dosc suche wlosy-przetluszczaly sie u nasady tylko (codziennie prostuje) nie pomoglo, owszem wlosy po zastosowaniu (worek na łeb i suszenie ;)) byly MEGA lśniące, puszyste, bylo ich duzo, ale nie daly dlugoterminowej zmiany, byc moze dlatego ze farbuje wlosy henną i juz tego wszytskiego za duzo (a jak wiadomo henna polecama jest wlosom przetluszczajacym sie badz normalnym) pozdrawiam

Gość a ile ona kosztuje
a jak prostujesz to na jaki preparat?bo mi sie skonczyl,moze cos nowego sprobuje

stosuję jedwab w płynie, na wieczor po umyciu wlosow. rano jak prostuje uzywam z Fructisa nutri-gładki czy cos takiego, fryzjer mi polecil, co prawda troche sie lepiej trzymaja jako proste przez caly dzien, ale czy ja wiem czy tak chroni? a WAX kosztuje jakies 17 zł z tego co pamietam. lepiej zainwestowac w cos do prostowania z salonow fryzjerskich duzo tego jest w internecie chociazby ;) np. http://biosilk.pl/product_info.php?cPath=15&products_id=165&osCsid=176052c1a037e1f6bc495ca1467082a4 pozdr. :)

Gość a ile ona kosztuje
ja uzywam dwufazowego lotionu z welli(na allegro 37zl w salonie 66)mam dlugie i geste wlosy a starcza nawet na rok ale wlasnie mi sie skonczyl i moze cos nowego wyprobuje:)

a to z welli dobre pod prostownicę? :) Fructis taki sobie ;) chyba warto zainwestowac cos z salonu. ja mam włosy dosc cienkie, ale długie.

Teraz dopiero przeczytalam co napisalam wyzej:P Oczywiscie mialo byc DWA RAZY W TYGODNIU a nie dwa razy dziennie :P Co do pielegnacji wlosow,to goraco polecam jedwab w plynie FAROUK-Silk Therapy :)

Gość no ale ten bio silk
to na bazie SILIKONÓW- powlekają włosy- ale to tylko pomoc DORAŹNA....niestety silikonem włosów się nie zregeneruje...