Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccllaauuddiiaa

Czy sa tu babki, ktore maja mezow lub facetow Niemcow?

Polecane posty

Gość ccllaauuddiiaa

Jacy oni sa w zwiakach? Czy dbaja o kobiety?

Gość bywam tam czasem
Tak, bardzo dbają, jeden z tych, których znam daje swojej żonie Polce dużo kasy na kosmetyki. Maskujące kosmetyki,żeby siniaków na twarzy i ciele nie było widać, bo przed sąsiadami wstyd.

Gość Bo pewnie ma polskie
korzenie.:classic_cool:

Gość 5648
Moja siostra ma nie znam bardziej troskliwego mężą, ale nie można wszystkich traktować jedną miarką

Gość bywam tam czasem
Nie, jest czystej krwi Niemcem. Jerszcze jedno, są strasznie skąpi , szalenie schematyczni w myśleniu i mają zanadto rozwinięty instynkt stadny. :P

Gość bywam tam czasem
O, cześć Justyś. To ja, ta z wczoraj z topiku o strasznych historiach. Bebechy mnie bolą po tej kolonoskopii strasznie. A co do Niemców.... Nic do nich nie mam, ani ich lubię, ani nie lubię, ale smutno patrzec, co się często tam zdarza. Znam kilka par mieszanych, polsko-niem, znam 1 małżeństwo ukraińsko-niem i jedno, gdzie żoną jest Tajka. Ta to chyba ma najgorzej, bo za nią nikt sie nie ujmie, a do tajlandii ma za daleko,żeby uciec. Polka to jeszcze ewentualnie może wrócic do kraju, rodzina ja wspiera, a taka tajka czy Filipinka to dopiero ma przechlapane. Podliczyłam, znam 6 małżeństw mieszanych. Jedno, tylko jedno z nich moge uznać za względnie udane.

Gość bywam tam czasem
Tajka i Tajlandia - sorry za błędy.

Gość a czy ...
no moja mama jest z niemcem i ma super... nie ma co narzekac;) ja tez go lubie,czlowiek jakich malo