Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stookrota aaa

i tak ciągle mnie ktoś zauważa.....

Polecane posty

Gość stookrota aaa

ponieważ cierpię na pewne schorzenie, mam poczucie wartości poniżej zera. nie jestem piękna, nawet nie wiem czy ładna - inteligenta nie szczególnie, brak mi pewności siebie, mam w sobie zero seksapilu, i ogólnie nie jestem godna uwagi. nie zasługuję na uczucia wyższa, typu miłość...w sumie w ogóle mnie do takowych nie ciągnie...a im bardziej się izoluję od ludzi, im bardziej jestem zamknięta w sobie i mniej mówię, tym bardziej przyciągam do siebie różnych mężczyzn. nie chcę ich, nie chcę ich sobą rozczarować. ciągle marudzę, często płaczę i niewiele mam do zaoferowania. mogę być tylko beznadziejnym dodatkiem, a zwracają na mnie uwagę mężczyźni, za którymi moje kolażenki ciągle błądzą wzrokiem (a są to śliczne, seksowne, zrobione pewne siebie kobietki). jak być całkiem samą, jak udowodnić im, że nie jestem warta zachodu ? chcę i lubię być sama. brak mi asertywności, wszystko mówię i robię z dużą niepewnością - dlatego moje słowa raczej nie są traktowane poważnie.

Gość jsfljfnlwjsgnlwsnfvbjkha
no to mamy pewne cechy wspolne...

Gość slaby
trochę jakbym siebie czytał...

Gość no wlasniee
co to za schorzenie nic nie rozumiem z tego co napisalas wlasciwie to w czym problem? jak mozna chciec byc samym?? chcesz to badz to latwiejsze niz byc z kims z kim sie chce byc.

Gość a może im z kopa po jądrach
:) ?