Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka 21

studenci pomocy

Polecane posty

Macie moze jakis pomysl co moze byc wazne przy wyborze miejsca lokalizacji zakladu chemicznego , czy potrzebuje on jakis szczegolnych surowcow , moze powinien byc blisko zbiornika wodnego ?? moze drogi , macie jakis pomysl , prosze bardzo bo mam wielki problem z wymysleniem czegos sensownego :(

Gość uwielbiam to ooo
linia wysokiego napięcia dostęp do gazu ziemnego ( podobno masę zużywają) bliskość szlaków komunikacyjnych

powinien być z dala od zbudowań mieszkalnych i ujęć wody pitnej, z dala od jakichś cennych obiektów przyrodniczych

napewno infrastruktura techniczna- drogi(potrzebny dojazd-dla pracowników oraz wywóz rzeczy ktore sie produkuje), kanalizacja, wodociągi baza surowcowa tez jest ważna-gdy jest blisko zaoszczedzisz koszty dowozu

Też przez to przechodziłam :( masakra :( Do tego jeszcze dochodziła budowa geologiczna :( A kobieta była w tym zakochana, żadna ściema nie przeszła :(

ja musze wybrac z trzech miast jedno na lokalizacjie zakladu chemiczno-farmaceutycznego i jakos srednio mi to idze :/ nie mam o tym wrecz pojecia :D ( studiuje rachunkowosc )