Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeee

czy chceci wiedzieć z czego robi się np. parówki..

Polecane posty

Gość bleeeeeeeeee

parówki robi sie np. z papieru toaletowego... a to co nazywamy bułkami i chlebem z włosów bułki tartej... tak wynika z badań ..nie podam nazw sklepów ...

Gość maxior
A którego ? szarego czy białego ??

Gość maxior
srają do kiełby

Gość i ma cellulit
co to są włosy bułki tartej?........a z tym papierem toaletowym to już słyszałam

Gość przestan pisac takie
bzdury bo od jutra przestane jesc i zemre z glodu:O

Gość bleeeeeeeeee
nie piszę bzdur..taka jest prawda..przeprowadzono badania..ale to chodzi o produkty firmowy hipermarketów..

Gość bleeeeeeeeee
do maxior osranego..;)

Gość ryz na mleku
parowki robi sie generalnie ze wszystkiego z czego sie da. z krowich wmion, swinskich jezykow, odchodzacego mieska, odpadow spod stolu. a takie uwielbiane paroweczki wszyscy wciagaja az slinka leci, mniammmm. najgorsze swinstwo, jakie mozna do swego organizmu wprowadzic,oprocz wódy rzecz jasna i papierochow, z czego potepiam tylko papierochy;)

Gość firmowych hipermarketow
???? jezeli istnieja w ogole parowki firmy Tesco, TIP itp ktos w ogole to kupuje ????? jzu wole kupic parowki ze zmieelonych w calosci zwierzat firmy Morlinki np. niz cokolwiek firmowanego jakimkolwiek hipermarketem

no to juz jest broszka tcyh, którzy jadają produkty (półproudkty) marki Tesco czy innej Biedronki

Gość parofka
a co myslisz ze morliny to nie z odpadow? nie sadze...;)

Gość bleeeeeeeeee
morliny... no ale nie wszyscy je kupują... ja przeczytałam z czego robi sie różne takie ''przetwory'' ... i chcę o tym jak najszybciej zapomnieć...

Gość bleeeeeeeeee
z trocin? acha... Taa.. ale teraz pozostaje pytanie o ten papier...czy on używany taki? :P

Gość No i kto to jest bułka tarta
TO czyjś kryptonim? Ale skąd ona ma tyle włosów żeby upiec z niej chleb i bułki? Aż nie chce myśleć jakie to są włosy oprócz tych z głowy...:/

Gość bleeeeeeeeee
tam miało być z bułki tartej , włosów ....

Gość bleeeeeeeeee
taa... dla nie których parówki i sa pyszne ale ja ich nie jadam.. w ogóle nie jadam mięsa ... jem owoce i warzywa ..a jak już jakieś przetwory to wolę zapłacić niż później .... bllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;(

Gość Parówa
Parówy się robi z ciulów odcinają i podają robią operacje wkladają wykładają gówna i dziecka jedzą i mają podniete jak wy pierdolicie o muszli i papierze jak byście niemieli chleba i masła poprostu żal!!! to się robi z odpadów jak robią jakieś kotlety itd to wkładaja i mielą i pierdolom dziecią rzeby niejadły bo im braknie -.-

w auchanie widziałam taką "wędlinkę" rzekomo z kurczaka,taką w czerwonej folii,po przeczytaniu składu okazało się że ona zawiera AŻ 5%! kurczaka

Gość frufru
"ryz na mleku - parowki robi sie generalnie ze wszystkiego z czego sie da. z krowich wmion, swinskich jezykow, odchodzacego mieska, odpadow spod stolu." nie wiem co to odchodzące mięsko więc nie mam opinii. natomiast jeśli masz coś do krowiego wymienia i świńskich języków to widać nie jadłaś ozorków na zimno z majonezem (rarystas! - niby cielęce delikatniejsze ale weź dostań...) i sznycelków z wymion (pyszności!). już rozumiem żeby kaszanki czy flaków nie trawić, ale ozorka?.. "Parówa - Parówy się robi z ciulów odcinają i podają robią operacje wkladają wykładają gówna i dziecka jedzą i mają podniete jak wy pie**olicie o muszli i papierze jak byście niemieli chleba i masła poprostu żal!!! to się robi z odpadów jak robią jakieś kotlety itd to wkładaja i mielą i pie**olom dziecią rzeby niejadły bo im braknie -.- " że CO?...

Gość olga53
Parówki robi sie z wszelkich odpadów a nie jak niektórzy mówią z papieru toaletowego. Ale też zależy jakie bo firmowe najbardziej zasłyszane firmy typu MORLINY.

Gość Okoń33
Słyszeliście o takim czymś jak sokołów parówki z szynki?Albo jeszcze łatwiej kupić se zrobić parówki jak nie wiecie jak to se w necie sprawdzcie bo za duzo tłumaczenia.