Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spider19

Pytanie dla dziewczyn

Polecane posty

Gość spider19
dzięki za szczerość ale lepiej odpuść sobie i sama się "strać"

Gość spider19
słuchaj niebądź taka pewna siebie bo pewnie sama masz żadny ryj

Gość kalesony z falbankami
wiejska morda typowy rolnik co orze na traktorze i ma brudne rece i polamane czarne paznokcie. Brudne nogi, stare buty. A kiedy byles u dentysty?

no cóż, nie jesteś misterem universum ale nie jesteś jeszcze taki ostatni. Nie myślałeś, żeby trochę poćwiczyć, zrzuciłbyś parę kilo a przybrał mięśni, twarz by wysubtelniała a poza tym myślę, że z uśmiechem jest Ci ładnie:)

Gość spider19
wiejską mordę to ty masz i lepiej daruj sobie uwagi, nikt nie jest ideałem, a tak poza tym to ćwiczę teraz i biegam ale wierzcie że to nie jest takie proste żeby zrzucić przynajmniej te kilka kilo, pozdro!

wygalasz na takiego co calymi dniami slucha dysco polo i sie przy tym podnieca

Gość spider19
bicepsy ćwiczę waląc konia całymi dniami .pozdro

Gość dziewczyna23
napewno byloby o wiele lepiej jak uda sie tym bieganiem zrzucic troche kg. Lubie z nadwaga zawsze beda mniej atrakcyjni od tyc szczuplych z zadbanym cialem. wiec teraz trudno jest okresic Twoje rysy " bo nadmiar kg w twarzy troche je deformuje :/

nie przejmuj się tymi gadkami, sami "macho" siedzą przed kompem i potrafią tylko komuś dociąć żeby sobie poprawić samopoczucie. Podziwam Cię za odwagę, że pokazałaś swoje zdjęcie. Wiem, że trudno jest zrzucić wagę, na to potrzeba trochę czasu ale na pewno się uda i będzie jeszcze z Ciebie taki lasek, że tym wszystkim tutaj kopara opadnie:) trzymam kciuki:)

Gość spider19
kalesony z falbankami musze cie zmartwic ale nie lubie disco polo tylko rock jak np Queen czy Scorpions mówi ci to coś aha i niech jeden głupi cwaniak niepodaje się za mnie

Gość dziewczyna23
ludzie*

Gość spider19
no dziewczyny a jakbym wam pokazał moją baterię R20 w spodniach to by wam sie sutki z zazdrości powykręcały :classic_cool:

Gość dziewczyna..niezlaD
i wlasnie dlatego drogie kolezanki nie powinnyscie sie przejmowac tym co pisza o was panowie siedzacy na tym forum.. :)))

Gość spider19
i znów jakiś debil podaje się za mnie, nie bądź taki z przodu bo ci w tyle zabraknie, niepotrzebnie zakladalem ten temat, sami przystojniacy tu siedza jak widac!

Gość spider19
no dobra przyznam się ,że sam podnoszę swój temat i udaję ,że jest tu osoba podająca się za mnie :(

Gość jest w tobie
cos przystojnego tylko ze jak dla mnie , zabardzo misowaty jesteś. Ale don't worry :) Rubik najpierw był przy kości a teraz ?:P i jaka laske ma ...

Gość spider19
a tak właściwie, czy tylko sam wygląd się liczy a charakter to co? na bok, nikt mnie nie zna a ocenia obłędnie, widocznie dałem złe zdjęcie, dlatego na innych wolę się nie uśmiechać!

a od kiedy u was na wsi jest internet> jesli sluchasz Queens to masz co najmniej 50 lat stary dziadu....pewno jestes sfrustrowanym soltysem w Monkach Malych Przygranicznych

Gość jest w tobie
jak mamy oceniac twoj charkter skoro wkleiles zdjecie ?:P sam nie wiesz czego chcesz. ..

Gość spider19
nie Queens tylko Queen ciemna pało a nie moja wina że miasto Bytom nie należy do najpiękniejszych miast, chcesz mnie sprowokować a to ci się nie uda gnojku, a te zespoly ktore ja wymienilem slucha rozne pokolenie od mlodych do starszych, a na wsi to chyba ty mieszkałeś i masz teraz kompleksy jakieś

a co popijasz wieczorkiem?

Gość spider19
wiadomo ze po zdjeciu nieoceni sie charakteru, zle mnie zrozumiales ale to juz nieistotne

Gość spider19
a co cie to obchodzi co ja pije, ty pewnie jabola za 3 zł

Gość hehe jesteś z bytomia
wpadaj do katowic na mały wpierdol :)

Gość spider19
właśnie raczę się szklaneczką mojego nasienia :classic_cool: