Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IliadaiOdyseja

Mam narzeczonego a z innym sie spotykam

Polecane posty

Gość IliadaiOdyseja

W czerwcu wychodzę za mąz. Jakies pol roku temu byłam sama z kolezankami na imprezie i tam podrywał mnie fajny facet, nie wiem jak to sie stało ponioslo mnie i spędzilismy z sobą noc. Moj chłopak oczywiscie sie o tym nie dowiedział. Tamten facet po kilku dniach napisał mi smsa, zebym sie z nim spotkała.... nie wiem co mnie podkusiło ale poszlam :( On ma cos w sobie co mnie przyciaga, znowu kochalismy sie :( Jest poprostu cudownym kochankiem, przyprawia mnie o zawrot głowy. Kilka razy sie z nim spotkałam , uprawialismy sex, moj chłopak o tym oczywiscie nie wie, w czerwcu bierzemy ślub. Kocham go i chce tego, ale tamtemu nie moge sie oprzeć. Boje sie ze to wszystko wyjdzie na jaw :(

Gość już się wydało

Gość IliadaiOdyseja
nie wydało, on o tym nic nie wie :

Gość Justyna to stara krowa
:D

Gość pomozcieeeeeeeeeeee

Gość vvvvvvvvvvvv
w czym pomóc? w tym że nie mozesz sobie poradzić z wlasna cipa?? :o kołek osinowy w odpowiednim miejscu i po sprawie lafiryndo 😡

Gość pomozcieeeeeeeeeeee
Nie lafiryndo lafirydno:P Widać, nie przeylas takiego przyplywu namietnosci, to nie wiesz, ze mozna kogos pożądac tak bardzo i nie moc sie oprzec jemu.

Gość vvvvvvvvvvvv
przypływ namietności, akurat... a narzeczonemu rogi rosną. z czystym sumieniem bedziesz mu przysiegać miłość, wierność i uczciwość małżeńską?

Gość Queen Lilith
dzis minal dokladnie rok jak zerwalismy...jutro sie spotykamy. I wiem co bedzie- namietne pocalunki,przytulanie,rozmowa,zarty... Brakuje mi tego w moim zwiazku..moj chlopak mnie nie zauwaza..tylko komputer jest dla niego wazny.. Chyba z nim zerwe i wroce do eksa. Z nim jestem szczesliwa.

Gość pomozcieeeeeeeeeeee
z narzeczonym jestem 3 lata i kocham go. Chce slubu z nim. Z tym to tylko przelotny wybryk, nie rozumiesz. Chodzi tylko o to, zeby moj narzeczony nie dowiedzial sie ...a z tym facetem wiecej nie chce sie spotkac, poprostu ponioslo mnie kilka razy i tyle.

Gość vvvvvvvvvvvv
jesli nie chcesz sie z nim spotykac, to tego nie rób. i po sprawie.

Gość pomozcieeeeeeeeeeee
ale mam wyrzuty sumienia i teraz ciągle o tym mysle

Gość romanka 79
A mnie sie taka sytuacja marzy...... Tyle,ze ja mam męża:-P Ale ciągle "chodzi" za mną mąż koleżanki.... fajny kąsek ;-) Tfu,tfu... przysięgałam miłośc,wiernośc i uczciwośc :-P

Gość vvvvvvvvvvvv
trzeba było mysleć głową, nie macica. wtedy wyrzutów by nie bylo.

Gość romanka 79
A kto w miłości myśli głową???? ;-)

Gość vvvvvvvvvvvv
to kocha narzeczonego czy tego drugiego? no litości... jak się kocha, to sie nie zdradza. ot i cała filozofia.

Gość romanka 79
No własnie, którego kocha??? U mnie sytuacja jest jasna, męża już nie kocham:-( Jestem tylko do niego przyzwyczajona;-)

Gość vvvvvvvvvvvv
romanka, no to inna kwestia;) a ona sypia/sypiała z innym i planuje ślub. no sorry, przegiecie:o

Gość romanka 79
Przejdzie jej, wyszumi sie z innym i bedzie szczęśliwą mężatką:-D Tylko tego męża żal :-( A może też jest szczęsliwy....;-)

Gość vvvvvvvvvvvv
nic tylko zyczyć mu dorodnej i dobrej w te klocki striptizerki na wieczorze kawalerskim. niech też ma coś z tego zycia;)

Gość romanka 79
Oj, wzięło mnie na przemyślenia, czy istnieje miłośc na całe życie? Nigdy w to nie wierzyłam i nie wierzę.

pomozcieeeeeeeeee-od kiedy zdrada nazywana jest \"takim przyplywem namietnosci\"?jestem mezatka i co tu duzo mowic- czasami widze przystojnego faceta i mysle sobie \"fajny\",ale na tym sie konczy.Moj maz jest dla mnie calym swiatem i nigdy nie pozwolilabym sobie na to,co gornolotnie opisalas jako \"przyplyw namietnosci\".Dobrze napisal(a) vvvvvvv,ze jak sie kocha,to sie nie zdradza:)A tak poza tym,to trza bylo c**e na wodzy trzymac i nie byloby wyrzutow sumienia:P

Gość romanka 79
Ehh... , a mnie sie marzy romans, taki jak z moim meżem na początku,fajne uczucie:-) Szkoda,że minęło :-(

Gość warbuka
też mam męża a moży mi się inny i wlasnie to poządanie jest najsilniejsze boje się że zdradze

Gość aco..
mam nadzieje`ze wszystko sie wyda :)

Gość warbudka
a ja nie bo rozumie cię i wiem co czujesz jeśli zalujesz i nie chcesz tego to postaraj się zapomnieć ale jesli nie potrafisz to pomyśl czy napewno kochasz swojego faceta i czego wam brakuje w związku co w nim jest takiego co cię denerwuje itp pozdrawiam damy rade

Gość M.Z.
Jezeli wyjdziesz za niego,to juz mu wspolczuje ... bo latwego zycia z Toba miec nie bedzie,skoro potrafilas zdradzic jeszcze przed slubem i wcale nie zamierzasz mu o tym powiedziec.Do jakich klamstw jeszcze sie posuniesz,zeby bylo Ci z nimy wygodnie?Dla mnie to nie jest milosc,to zwykle egoistyczne wygodnictwo!Wybzykalas sie i teraz Ci przykro?Trzeba bylo o tym pomyslec zanim nogi rozkraczylas przed innym!

Gość co ty mi tu...
M.Z. nie masz racji. Właśnie, że mąż będzie miał łatwe życie. Obcy facet odwali za niego całą robotę...

cóż będziecie jedną wielką rodziną, w dni parzyste mąż w nieparzyste kochanek. Pozostają kwestie czysto formalne, wskazane by było aby choć trochę byli podobni do siebie, najlepiej mieli takie samo DNA, nie będzie problemu z ustaleniem ojcostwa. Wskazane by też było by mąż był wyjątkowo spokojny, bo w najgorszym przypadku możesz stracić głowę jak w noweli H. Sienkiewicza.