Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazonaaaaa

dzisiaj rano facet zapytal mnie czemu nie jestem taka jak jego kumpela

Polecane posty

Gość przerazonaaaaa

:/ dodam tylko ze ona jest rozową blondi :/

Gość jak to się nie znają
ale o co mu konkretnie chodziło? sprecyzował, czy o wygląd czy zachowanie?

Gość przerazonaaaaa
wyglad mam sie stylizowac tak jak ona barbie plastik

ja bym się go spytała skąd ta nagła fascynacja, bo przecież jak Cię poznał, to Twój styl mu odpowiadał (a nawet więcej :P) a skoro interesują go znajomości z plastikowymi zabawkami dla dużych chłopców, to po zawracał głowę normalnej dziewczynie? :)

23.04.2008] 00:37 -to nie mój wpis podszyw zasugerował tez że powinam przefarbować si ena blond bo było by mi lepiej i popracować nad wizerunkiem ta kumpela jest kosmetyczka nosi niebieskie tipsy i białe kozaczki...i jemu to imponuje:O

włosy ma utleniane wodą znszczone suche że szokkk i on chciałby zebym ja sie na taka zrobiła.Przeciez to zadna fiilozofia..kazda moze utlanic sobie włosy i nakleić pazury.....za wysoko go oceniałam:O

jakie zazdrosci i jakie zawiści ja jej niczego nie zazdroszcze:O to co ona mogłabym osiagnac w ciagu jednego dnia..jest brzydka....i stylizuje sie na tania dzifffke po prostu jestem zła że takie cos imponuje mojemu facetowi.:Oto ja sie stroje wydaje fortune na najlepszego frizjera na najlepsze ciuchy a jemu podoba sie jakaś bazarowa tania wiesniara:O

niestety gustu mu nie zmienisz :( skoro podoba mu się taka tandeta to masz dwa wyjścia… a. zaadaptować pewne elementy do wlasnego stylu, ale tak żeby to miało dobry gust i smak np. zamiast popalonych blond kosmków delikatny balejaż, pasemka w tomacji pasującej do †wojego koloru włosów, zamiast nienieskich szponów zadbane paznokcie z delikatnym Frenchem itd. b. pozostać sobą bez względu na to co on gada

wszystko mu to powiedziałam nic nie mówił.....widze że wg niego ona ma lepszą sylizacje niż ja...Dla facetów nie warto robić sie na bóstwo wystarczy kupić tania farbe albo utleniacz nakleiść pazury i już są szczesliwi.....a ja sie tak wysilałam:O

a ja myślę, ze musisz pozostać sobą.Dlaczego masz się zmieniać. nastepnym razem może mu się spodoba jakas wąsata baba i co wtedy? hellish🖐️

Gość qubtaaqdabra
NApisz do mnie zapytaine znim nie śpię ?

swoją drogą ja nie wiem co facetom się podoba spalonych utlenianiem włosach, no okay z daleka to może przyciągać wzrok, ale z bliska widać przecież jakie te włosy są wytrawione i szorstkie w dotyku :o nie to co zadbane i lśniące włosy u farbowanych czy naturalnych szatynek utlenianie strasznie niszczy włosy i mało które wychodzą z takiego zabiego bez szwanku w życiu widziałam jedynie kilka farbowanych blondynek, które miały zadbane włosy, poza tymi naturalnymi rzecz jasna ;) bo takie uważam za najładniejsze! jednym słowem współczuje faceta,który nie docenia tego co ma :o

Gość qubtaaqdabra
Dlaczego o tej porze do mnie piszą zapytania i chcą aby odpowiadać prawbnie , odpopwiem Wam , mam czas na pracę od poniedziałku do piątku w godzinach pracy a teraz mam swoje życie w czasie weekendu i powiem wprost , wypierdalać