Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokata to ja

Facet z ktorym sie spotykam chce bym lykala tabletki ja nie.....

Polecane posty

Gość lokata to ja

Powiedzial ze nie moze dojsc w gumie,wiec ja mam isc do lekarza i zapisac takie ,a ja sie boje ze zapomne wziac to zajde w ciaze ,bo on powiedzial ze bedzie tylko chcial od tej pory z finalem w srodku

Gość apuapu
dziwny trochę...rozumiem, że niektórym w gumie ciężko, sama miałam takiego faceta, ale on nie wysyłał mnie po tabletki. sądzę ze nie zapomnisz, skoro juz się boisz ze zapomnisz to nie zapomnisz ze strachu przed ciązą ;) troche nie rozumiem zachowania twojego faceta...wydaje mi sie ze chodzi mu tylko o seks

a ja rozumiem, zadnemu facetowi nie jest dobrze w gumie zreszta kobietom tez nie.... to ogranicza przyjemnosc i to nawet bardzo...... a faceci lubia konczyc w srodku wiec co sie dziwisz, dla kobiet finish w srodku tez jest bardzo przyjemny. a dlaczego ty nie chcesz brac tabletek?

Gość apuapu
a propos tabletek...od jakiego wieku minimalnego można je przyjmować?

wszystkie tabletki raczej sa dla mlodych dziewczyn, nigdzie nie jest napisane ze nie powinno sie ich brac przed 18 rokiem zycia, lekarze bez problemu przepisuja je nawet 15-latkom ktore maja np.bardzo bolesne miesiaczki

Gość a ja nie chce tabletek
bo sie nie chce truc i tyle... Po co mam wciagac hormony jak zdrowa jestem :O

Gość a ja nie chce tabletek
nie rozumiem dlaczego kobieta ma sie truc dla wspolnej przyjemnosci :) Ciekawe czy jakby wymyslili tabletki dla mezczyzn czy oni by tak chetnie lykali ;)