Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alealealealeale

seks oralny-pytanie

Polecane posty

Gość alealealealeale

czy facetowi bedzie przyjemnie,gdy zamiast ciepla ust,poczuje zimno np.po kostce lodu,albo lodach? ma ktoras taki eksperyment za soba?

Gość eheheh
dziewczyny sie naczytaly glupot w cosmopolitanie i pierdola,tak sie poczuje jakby wam ktos na lechtaczke wylal najpierw ciepla a potem zimna wode,wierzcie mi

Gość krzaczek mały
a moze lepiej go zapytać? ;] jeden woli ciepło ust inny moze chciec poczuc zimno.. ile penisów tyle metod :D

Gość alealealealeale
tak prawde mowiac zalezy mi na 'niespodziance' (he,he),tak,zeby nie bylo widac przygotowan,tylko pelne zaskoczenie,jak na razie kostka lodu moglaby przejsc niezauwazenie,i sie wlasnie zastanawiam,czy mu zrobie przyjemnosc,czy wyskoczy z wrzaskiem z lozka w kazdym razie dzieki za sugestie :-)

eheheh - ja nie czytam cosmo, bo to gazeta dla, w gruncie rzeczy, debilek :D poza tym, mowiac brzydko, pakowanie w jape lodu i potem penisa to tortury a nie seks oralny :O. dlatego owa zawartosc nalezy w odpowiednim czasie usunac :D

Gość eheheh
ja Ci osobiscie kostki nie radze:)

Gość alealealealeale
to jeszcze cos dodam-owszem czytalam o tym ,moze w cosmo,ale nie mialam ochoty probowac tylko ostatnio wpadlo mi w rece opowiadanie,pisane przez mojego faceta,tam bylo to opisane,jako zajebiste uczucie (lody smietankowe z zaskoczenia) i ja teraz miotana mieszanymi uczuciami,sie zastanawiam-czy to jest faktycznie przyjemne,bo to przezyl,czy to tylko fikcja literacka bo wlasnie trudno mi sobie wyobrazic,zeby lodowate zimno bylo takie ekstra

Gość eheheh
a bitej smietany probowalas?

Gość alealealealeale
z niczym nie probowalam ale po kostce lodu,zawsze bedzie duzo chlodniej,niz normalnie,tylko czy przyjemnie?

Gość eheheh
sorry ile ty masz lat?

Gość alealealealeale
poszlam po kostki lodu ;-) w tym problem,nie chce pytac,czy chce,nie chce,zeby widzial,jak cokolwiek przygotowuje,chce z zaskoczenia,tylko czy to bedzie przyjemne.... odbilo mi po tym,jak przeczytalam jego radosna tworczosc

Gość alealealealeale
jestem w wieku zaawansowanym ;-) ,po trzydziestce czy ktos chce zasugerowac,ze jestem skrzywiona,bo nie probowalam seksu oralnego z jedzeniem? oralnego akurat nie,na ta sfere zycia nie narzekam ale teraz chodzi mi konkretnie o temat chłodu w ustach z zaskoczenia (sama nie chcialabym,zeby mi chlasnal lodami po cipce,tylko z drugiej strony-a moze by mi sie spodobalo?) ale problemy :-)

alealealealeale - ja ci polecam, ze tak się wyrażę, eksperymenty łóżkowo-kulinarne. sos do lodów jest super, tylko lepki, bita śmietana tak sobie. byle nie miód :D:D:D

Gość alealealealeale
hellishbloodystorm-wlasnie doszlam do takiego wniosku,on moze nawet nie wiedziec,czy mu sie spodoba i na wszelki wypadek powiedziec "nie" :D chyba,ze to jednak nie byla fikcja literacka :/

Gość alealealealeale
teorie mam opracowana na piatke,moj facet nie lubi rozmawiac o seksie,twierdzi,ze w lozku jestem swietna,nie ma jakis niespelnionych przeze mnie zachcianek lozkowych-tylko -no wlasnie- czy nie ma,czy nie mowi,bo temat mu nie lezy... coz bede probowac :-)

Gość niech cie ktos zawiezie
a co zes sie tak uparla na to zaskoczenie ... niekt nie lubi AZ takich niespodzianek ... :o a jak ma byc milo to i bez wyskoku bedzie

Gość alealealealeale
kostke lodu,to umyslilam polknac,ale faktycznie,moge wypluc :-) tylko musze pocwiczyc,czy mi zęby nie zdrętwieją ;-) cholera,spi biedaczek i nie wie,jaka teorie spiskową knuję ;-) dziekuje wszystkim za wypowiedzi i dobranoc szczegolnie hellishbloodystorm za zaangazowanie :-)))))))

Gość alealealealeale
no mowie,ze sie uparlam,bo wyczytalam to w opowiadaniu,ktore napisal i tam wlasnie bylo o elemencie zaskoczenia (cudownego)

Gość apuapu
mój facet lubi uczucie chłodu. chłodne usta, bądź gdy robie mu laske zimną/chłodną ręką... pan W. staje do gotowości w sekundę ;)

Gość pan W.
?? hehehe