Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna-blue

leki na wlosy,skore i paznokcie

Polecane posty

Co sadzicie o lekach poprawiajacych stan wlosow,skory i paznokci? Czy uwazacie ze trzeba sprawdzac ich sklad, ze moga byc szkodliwe dla zdrowia pomimo ze sa dostepne bez recepty? Ja po przeczytaniu skladu niektorych z nich bylam w szoku, np: lek firmy vichy na gestosc wlosow ma w skladzie tauryne-w gogle jest napisane ze ten lek ogranicza wytwarzanie serotoniny, czyli hormonu szczescia.

Gość Kto pyta nie błądzi___________
Jesteś na dobrej drodze do rezygnacji z fabrycznych kosmetyków. Najlepsze i najskuteczniejsze można robić samodzielnie.

Gość ale shit
ja polecam Skrzyp Polny, takie zielone opakowanie ok 20 zl.. nie rozdwajaja sie w koncu paznokcie i wlosy jakby ladniejsze,ale za krotko stosuje zeby cos wiecej powiedziec:)

no tak wiem te tansze leki sa bezpieczne, maja naturalne skladniki i witaminy, ale te drozsze maja jakis dziwny sklad-dodaja do nich hormony-niby naturalne, ale moga zaszkodzic. Wszystko trzeba sprawdzac.

Ja mam w takim zielonym opakowaniu Skrzyp z rossmanna, za 13 zł, zielony, chyba 50 kapsułek, działa :D

Gość tycoon
e tam, te witaminy na pewno nie mają wysokiego stopnia przyswajalności. lepiej zacząć się zdrowo odżywiać...