Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjk123

Czy ktos z was oblal prawko w tym miesiacu?

Polecane posty

Gość asdfghjk123

Wpisuje sie:(

Gość aco..
jak juz bede robic prawko to zaplace wiecej i zdam :O co tu sie szczycic ze zdalo sie samemu bez lapowek jak to wlasnie jest tak specjalnie ustawione ze ludzie zdaja za ktorym razem zeby ci co egzaminuja mogli zarobic na jedno wychodzi a przynajmniej mozna zaoszcxzedzic czas i pieniadze

Gość asdfghjk123
Ja podchodzilam 1 raz.Luk poszedl mi idealnie, sam egzaminator pochwalil. Pojechalam bardzo szybko i rowno:) Podjechalam pod goreczke, ktora cwiczylam dziesiatki razy. Pryszcz, mysle. Dwa razy zgasl mi samochod. Wyszlam zaryczana z budynku. Porazka.

Gość ===================
masakra. i ja mam w planach robienie prawka. chyba nie wytrzymam napiecia. braliscie jakies srodki uspokajajace przed?

Gość Ja wczoraj oblałem sobie
kapcie w toalecie. Czy to się liczy? :(

Gość do aco..
Zgadzam się w 100 % ... ja akurat zdalem za 2 razem i majatku nie stracilem, ale jak widzialem znajomych ktorzy zdawali za 4-5 razem to zastanawialem sie dlaczego nie dali lapowki ;/ Umieli jezdzic a oblewali ... i nie piszcie mi prosze, ze nie umieli jezdzic. Prawda jest taka ze najwiekszy matol, ktory nie umie jezdzic moze zdac za 1 razem ... a osoba ktora jezdzila od malego oblewa ;/

Gość aco..
znam ludzi ktorzy maja szkoly nauki jazdy, sa instruktorami, egzaminuja...wiem jak to wyglada niestety smieja sie z tego ze jak maja kiepski humorek to nikt nie zdaje..bo tak i koniec..bo tak chca..a powod nietrudno znalezc,..takie zycie

Gość asdfghjk123
ja pilam jakis syrop na uspokojenie. Wszystko szlo ladnie i sadzilam, ze wyjade na miasto. Tak pieknie luk, prezentacja samochodu a tu taki klops na gorce. Nie mam pojecia czemu zgsl mi samocgod 2 razy, cwiczylam to dziesiatki razy i wychodzilo. Porazka. Swoje wyryczalam:PKolejne podejscie dopiero pod koniec czerwca:( strasznie dlugo sie czeka.