Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hachette

Gdzie jechać na wakacje?

Polecane posty

Doznałam nagłego przypływu goówki i mam zamiar spełnić swoje marzenie i wybrać się w wakacje do ciepłych krajów. Jakie miejsca polecacie? Gdzie można poopalać się, pozwiedzać i spędzić czas ciekawie? Grecja, Chorwacja, może Egipt.. Sama nie wiem-poradźcie coś. Pozdrawiam ;)

Gość gustawa
Wszystko zalezy ile ci tej gotówki przybyło Jesli masz więcej to polecam Maroko jest rewelacyjnie. Egipit poza kurortami jest strasznie brudny i zaniedbany W Tunezji jest najtaniej, ale według mnie mało cikawych rzeczy do zwiedzania. Mi sie marzy Australia, Brazylia albo Japonia tylko to już wydatek rzedu 10 tyś lub więcej

Gość zzaxxxa
a ja polecam Bol (wyspa na CHorwacji), piekne miejsce

Gość Pani Bovary
a ile chcesz wydac, na jaki termin i na ile ?

Gość uformowana wreszcie
to zalezy czy do tego czasu samoloty beda latac :o

Gość jaaja
zzaxxxa, tak się zachwyciłaś(łeś) pobytem w pięknej Chorwacji, że umknęło ci, że Bol to nie wyspa, ale miejscowość na wyspie Brac? ;)))

Ja powiem tak byłam w Egipcie w Hurghadzie i Byłam dwa razy w Grecji w mniejszych miejscowosciach w Paralii i Leptokarii i gdybym miała wybierac to bez zastanowienia jeszcze z 10 razy bym pojechala do Grecji zakochalam sie w tym panstwie jest swietnie i planujemy z mezem znowu pojechac do Grecji ja poraz 3 maz 1 raz, Ludzie bardzo przyjemni, ogolnie nie drogo pogoda super jest co zwiedzac i jest gdzie sie zabawic. Polecam. Egipt ogolnie fajnie tylko wlasnie poza hotelami jest brudno .Podobalo mi sie ale tak zeby pojechac raz i nie wiecej

A ja też w tym roku rozważam wyjazd do Grecji no ale właśnie - jest to na razie sprawa otwarta, nie wiadomo czy się uda i czy mój chłopak będzie wciąż na to chętny itp. ALe w Polsce nie brakuje ciekawych miejsc. Jednym z nich wydaje mi się głęboczek wielki i znajdująca się tam winnica oraz cały ten resort.