Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upadła_poetka

Kto z was pisze wiersze?

Polecane posty

Gość upadła_poetka

Kiedy zaczął, dlaczego, o czym głownie piszecie i czy komuś pokazujecie swoją poezję? Zapraszam :)

Gość jakie macie wrazenie
ja pisze schizofernia digitalna napierdala w moja głowe cyfry, plazma, ultrafiolet zabłądziły i wróciły

Gość jakie macie wrazenie
ach widocznie ma tu poetów

Gość śpioch
pisze wydałam swoj tomik nie było łatwo najgorsze to przekonać wydawnictwo wierciłam wierciłam az wygrałam troszke za to zapłaciłam ale warto było

Gość śpioch
podstawówka ale dopiero niedawno zorientowałam się ze to chce robić w zyciu oczywiscie z tego człowiek nie wyzyje dlatego trzeba miec tez inny fach chyba ze jestes znana wnuczka albo córka poety

Gość śpioch
z tym pokazywaniem trzeba sie przełamać a to nie takie proste pamietam kiedy organizował swoj wieczorek wszystko praktycznie sama pogadalam zpania z domu kultury ona powiedział ze chetnie mi pomoze wprawdzie nie było duzo ludzi bo nie oszukujmy sie ale ludzie wolą pojsc do knajpy i się napić niz posłuchać wierszy

Gość ona-tak-jak-ty
ja pisze od jakiś 10 lat...początkowo o smutku, rozpaczy, ale teraz zdarza mi się najwięcej pisać o miłości...nie pokazywałam ich nikomu dopóki w moim zyciu nie pojawił się kamil.... mój mężczyzna pisze równie wspaniałe wiersze jak ja i od tej pory piszemy je głównie dla siebie nawzajem.

Gość ona-tak-jak-ty
Zaczełam pisac po zerwaniu z moja pierwsza szczenięcą miłością...wtedy w moim zyciu nie działo się najlepiej i wszytskie te uczucia przelewałam na papier, teraz pisze o miłości bo jestem szczęśliwie zakochana od 4 lat.

Gość upppppppppppppppp
uppppp

Zdarza mi się :D Trochę sie tego wala po sieci, trochę w jakiś gazetach, dużo leży w szufladzie... Nie wiem kiedy zaczęłam, chyba jak sie nauczyłam pisać :D

Gość uppppppppppppppppppppp
up

Gość upppppppppp
up