Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna-klacz

Czy to moze byc ciaza??!!

Polecane posty

Gość czarna-klacz

Kochalismy sie z chlopakiem tydzien przed miesiaczka(ostatni okres mialam 28 marca) mam regularne cykle co 29 dni, jednak okres spoznil mi sie o 3 dni, co nigdy nie mialo miejsca, kochalismy sie bez zabezpieczenia,ale wytrysk byl na zewnatrz.Od okolo 4 dni zle sie czuje, mam straszne bole glowy, boli mnie brzuchjest wzdety i strasznie mi odstaje , jest mi niedobrze, boli mnie zoladek, mam napady goraca, jak rano wstaje czuje jakbym miala temperatre podwyzszona, jestem spocona.Jutro powinnam dostac okres, ale nie mam towazyszacych temu objawow tzn, nie bola mnie piersi wogole( a zawszes tydzien przed okresem bardzo sa nabrzmiale i bola starasznie), nie boli mnie brzuch jak przed okeesem, tylko tak dziwnie jakby miesnie.Nie wiem co to moze byc, czy ciaza czy moze cos innego.Dodam ze jakies poltora tygodnia temu przez okes dwoch tygodni bralam meridie na odchudzanie i bardzo malo jadlam, ostatni posilek o 16.W niedziele zjadlam POZADNY obiad o 18 i stasznie zle sie czulam po tym.Aha gdzies 5 dni po okresie mialam uplawy, tzn. gesty sluz zabarwiony kwia, potem jeszcze kilka razy, zauwazylam taki gesty sluz przeroczysty, lecialo ze mnie jak przy okresie.Jak myslecie co to moze wszystko oznaczac??Ciekawe czy juto pojawi sie okes.

a masz mdłości ? :o bo z tych objawów co opisujesz to raczej nie ma nic wspólnego z ciążą, raczej z odchodzaniem :) ale kto wie..kto wie...;)

Gość no to..
rozregulowałaś sobie mechanizm tym odchudzaniem... a jak doszedł do tego stres jakiś, to przesunięcia w czasie murowane.

Gość czarna-klacz
Jest mi niedobrze i chce mi sie wymiotowac, ale nie wymiotuje.Byc moze, ze przyczyna mojego samopoczucia jest odchudzanie, ale pewna nie jestem, jak jutro najpozniej w niedziele nie dostane okresu to chyba wszystko bedzie jasne.Nie wiem juz co mam myslec.Dzis z kolei czuje sie lepiej.Najgorzej jest rano, jak mam pusty zoladek i wieczorem(nie jem kolacji) ale jak cos przegryze wszystko mija.Jedyne do czego mam wstret to slodycze, na sama mysl mnie mdli, a wczesniej przed spodziewanym okresem jadlam pawelki tonami.