Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kulturalny Kulturysta

MAM NOWY POMYSł NA SIEBIE- co o tym sadzicie panie

Polecane posty

che stworzyć Kulturalnego Kulturyste Połaczenie dbajacego o siebie i sowje zdrowie pakera z romantykiem lubiącym dobra litearture , sztuke i długie spacery z dziwuchą oraz wyskok do teatru :-) Mój cel to stworzenie hybrydy Mariusza Pudzianowskiego z Michałem Żebrowskim

Gość madziulaska
heeh .Ja lubie przypakowanych :-D ale nie az takich jak Pudzian!mozesz fajnie wygladac miec extra cialko itd ale bez przesady....Tak strasznie umiesniony koles,wrecz kulturystycznie raczej odrzuca a nie przyciaga.Wiec z umiarem! :-D ale ogolnie pomysl fajny hehe.....ja tam lubie takich "duzych" silnych itd ktorzy mimo wszystko w srodku sa ....kochani :-D A z tym romantyzmem tez tak "w sam raz" co za duzo to nie zdrowo :-P...Tzn wyjscie za raczke do teatru z laska,intelekt na poziomie....jak dla mnie GIT !pozdrawiam i zycze powodzenia w dzialaniu...:-D

:-)

porówninie do tego gbura jest nie na miejscu !!!!!!!!

Gość uderz w puchara
a na chuuj ci teatr, skoro dla ciebie zrozumienie lektur z gimnazjum stanowi problem?:o

uderz w puchara- czołgaj dropsa , a ty fanclubowiczko umów sie z sirhanem i wypad z tpiku

Gość uderz w puchara
Przecież ten debil wysłowić się nie potrafi :D A do teatru pewnie w dresie pójdzie :P Ale nie w tym z siłowni ;) Kupi sobie nowy, cały żółty :classic_cool:

Gość uderz w puchara
mama na mysli oczywiscie Sirhana ad-Din an-Nabheni'ego

Gość uderz w puchara
ten gosc to tatalny kretyn , nazywa kutasa kabanem i mysli ze ejst sexy flexy :-(