Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delltta

Jaki najwiekszy bol fizyczny zadal Wam facet?

Polecane posty

Gość delltta

Srodek nocy,przed kasinem.Przyszlam po niego,bo siedzial tam juz od kilku godzin i przerabal juz kilkaset zl.Kazalam mu wracac do domu,a on ze mam mu dac pieniadze.Jak powiedzialam ze moze nawet o tym zapomniec,to sie wkurwil,wyparowal z kasina,jak ja wyszlam to mnie zlapal i rzucil o sciane.Ucieklam z placzem,to mnie dogonil,zlapal za wlosy i znowu rzucil o sciane.Ma szczescie ze nie zrobil tego bardzo mocno i nie uderzylam glowa o mur.A wszystko na oczach ludzi ktorzy tam przechodzili. Skorzystam z pomyslu ktory sie tu kiedys pojawil - w nocy,jak bedzie spal, usiade na nim okrakiem,przyloze noz do gardla i powiem ze jak jeszcze raz to zrobi poderzne mu gardlo.On mi grozi ze mnie zabije jak odejde.No to powalczmy na noze,Kochanie:) *_*

fakt autentyczny kobitka 150 kg żywej wagi siadła śpiącemu facetowi na klatę, nie miał żadnych szans

Gość w moim przypadku
największy ból fizyczny? Siedzieliśmy na łóżku, pakowaliśmy się na jakiś wyjazd, On podrzucał pastę do zębów, w kartonowym pudełeczku, co raz wyżej raz nie złapał, odbiła mu sie od ręki i walnęła mnie w czoło :) Nie wyobrażam sobie być z kimś, kto celowo mnie rani fizycznie! Facet nie ma prawda być kobiety (z resztą to działa w obie strony). Chciałam tylko powiedzieć, dziewczyny, szanujcie się! Jeśli Wy nie będziecie się szanować, nikt inny też nie będzie tego robił! Aha, do kogoś z poprzedników - fakt z założenia jest autentyczny, więc "fakt autentyczny" to coś jak "masło maślane"

Gość delltta
blondyn - jemu to raczej nie grozi,jestem chuda manka - jesli to nie jest maltretowanie,to ja sie "godze" na takie akcje - z bardzo nomalnego powodu - w kazdym jednym zwiazku sa spiecia,sa wybuchy,awantury itd. W ksiecia z bajki nei wierze:) A takie "cos" jestem w stanie wybaczyc.Tym bardziej ze pod kazdym innym wzgledem jest cudowny.

Gość Mowie Ci dzien dobry
Moj facet kiedys wzial mnie na rece i rabnelam glowa o sciane, o ktorej On zapomnial! :P :P :P

Gość mała malutka
moj się na mnie położył a leżałam bokiem i mnie bolało potem biodro :P ale szybko zszedł

Gość w moim przypadku
No to jak tak to "zwracam honor" :)

Gość cholercia jasna
mój mi przywalił z łokcia jak się obracał we śnie na drugi bok :D a ja mu często niepecjalnie przywalałam w jajka moimi kośćmi wystającymi :D

Gość każdy raz niechcący
raz mnie podniósł i chciał zarzucić na plecy- upuścił i rąbnęłam głową o podłogę :-o był pijany, coś gadał mocno gestykulując i dostałam w twarz :-o chciał objąc dłońmi moją twarz i wsadził mi palec do oka :-o

Gość szczuplakkkkkkkk
seks analny :O, parę razy, największy ból jaki doznałam.

Gość szczuplakkkk
no patrz, a mnie wcale do śmiechu nie było :O, wręcz przeciwnie.

Gość szczuplakkkk
e tam, też miałam do czynienia z chirurgiem denstystycznym, i to nic w porównaniu z seksem analnym, brrrr :O

Gość glupias Ty
" kazdym jednym zwiazku sa spiecia,sa wybuchy,awantury itd. W ksiecia z bajki nei wierze A takie "cos" jestem w stanie wybaczyc.Tym bardziej ze pod kazdym innym wzgledem jest cudowny." No to tylko czekać aż Ci wszystkie zęby powybija :D ale to przeciez taki mały szkopuł pod innymi wzgędami jesttaki cudowny :D buhehe

mi też chirurg dentysta...w dodatku jeszcze za to zaplaciłam :D:D:D Natomiast gdyby facet sprobowal mnie dotknąć agresywnie (skrót myślowy), to już więcej nigdy nie dotknąłby mnie w żaden sposób.