Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlamniewazne

Pytanie dot. osoby pełnoletniej w szkole

Polecane posty

Gość dlamniewazne

Chciałam Was o coś zapytać. Powiedzmy, że jestem już pełnoletnia i chodze do szkoły średniej.Czy moi rodzice mają prawo do wtrącania się w moje życie szkolne ? A raczej czy nauczyciel ma prawo zakrzątania głlowy mojej mamie z powodu nieobecności w szkole czy słabszej oceny? Nie chodzi mi o to że niby jestem dorosła i kim to ja nie jestem tylko o to czy nauczyciel ma prawo pełnić rolę pojeba? Chyba moge sama decydować już o swoich ocenach ,a rodzice nic nie wskurają...Proszę o sensowaną odpowiedz zamiast kpin czy wyzwisk

Gość Wiiiiiiktoriaaaaaaaa
Weź się dziecko lepiej za naukę a nie palnuj że jak skończysz 18 lat to olejesz wszystko ciepłym moczem :o k... ale te dzieci teraz jakieś głupie, bez ambicji i wogóle jedna wielka porażka :o

Gość ja mam tak samo
myślę, że dopóki robisz takie błędy ortograficzne, powinnaś się uczyć i nie zajmować głupotami🖐️

Gość dlamniewazne
i po co pierdolicie takie głupoty ? Sam jestes błąd ortograficzny...Czy ja powiedziałam ze chce cos olac??? NIEEEE.... Wiec przeczytaj najpierw do końca , potem sobie napisz na kartce to co chciałbys mi powiedziec ,a nastepnie wypierdol to przez okno